lørdag den 15. oktober 2011

Kløver wallstickers og cup cakes kort.

Mit kreative bord får de her dage sprøjtet nogle forskellige ting ud, jeg har fået lavet en masse kløvere på wallstickers papir, de samme som pynter på Frederikkes værelse,  se værelse her  også nogle, der skal være som en del af de varer jeg skal sælge, i min lille netshop,  jeg elsker simpelthen kløvere og tror nok aldrig jeg bliver træt af dem.

Jeg har også lavet nogle små kort der skal sidde på mit tøj, eller andre ting når det skal sælges.Det er simpelthen skønt at sidde og klippe og klistre.
2 nøgleringe er det også blevet til, jeg trængte meget til en ny en selv, den jeg havde var en gammel en, jeg fik da jeg arbejede som frisør, men et reklame logo på.  Den jeg lavede til mig selv er i grønt retrostof, og den anden her er med blomster..

Og bonus oven i var, at jeg for første gang i uhhh meget lang tid, fik ryddet ud i de mange nøgler der havde sneget sig ind i bundtet, så nu ser det fint og overskueligt ud.... Ikke dårligt.
Sidst og ikke mindst fik jeg lidt gaver med hjem fra Sebastians skole igår, en fin uro, mad by him self.
lige noget moren godt kan li´

Nu vil jeg "lege" videre med alle mine projekter....

Gitte

1 kommentar:

  1. De kløvere er da bare for fine :)
    Jeg er nysgerrig på, hvad det er for noget wallstickerspapir du har? hvor har du købt det henne? Og kan det nemte tages af igen, eller giver det nogen former for mærker eller andet der hvor det har siddet? Altså kan man se hvor det har siddet, når man tager det ned igen?

    Hilsen
    Mette

    SvarSlet