onsdag den 28. september 2011

børneværelser.

Som lovet igår, har jeg idag fået taget nogle billeder af værelserne som de nu ser ud ( selvfølgeligt glemte jeg at tage før billeder, men projektet skete meget pludseligt, typisk mig )
Da vi fik Frederikke, spurgte vi Sebastian om ikke han ville have sit eget værelse, og så kunne de 2 små få et værelse sammen, til det svarede han, jo det ville han gerne, men kun hvis Christian også skulle bo inde på hans værelse......... Ha ha jamen Sebastian, så kan i jo lige så godt beholde det store værelse i har nu....og på den måde blev det afgjort at drengene nu deler værelse...
Men her kommer lidt billederDet var så tøseværelset (hvis i skulle være i tvivl )Inde på drengenes værelse mangler der dog stadig alle billederne på væggene, men jeg skal bare lige have fikset rammerne, bordet skal også inden længe have lidt tapet på ..

I kan stadig nå at være med i min give away hvis i har lyst, linket ligger øverst i højre side.
Gitte

11 kommentarer:

 1. Hold da op nogle fine/flotte værelser.
  Det ser rigtig godt ud, jeg kunne da godt lege lidt derinde ;o)
  Flotte, kasser, rammer og deko på væggene..

  SvarSlet
 2. 1000 tak for de fine ord, jeg syntes også det er blevet nogle hyggelige værelser, nu mangler der bare lidt tapet rundt omkring på møblerne, så skulle den være der.
  Gitte

  SvarSlet
 3. Ih hvor hyggeligt :O)
  Må lige spørge hvor den fine køjeseng er fra??
  Mvh Julia

  SvarSlet
 4. Hej Julia.
  ja det er blevet hyggeligt, vi købte køjesengen brugt, men mener hun fortalte at de havde købt den i Biva ( mener jeg bestemt ) Men vi er ihvertfald rigtig glade for den, og så er den meget stabil som jeg syntes er ret vigtigt, da mange køjesenge godt kan virke meget "vakkelvorne"
  Gitte

  SvarSlet
 5. Tak for svar og har tjekket Biva :O) Den ser god ud og skøn pris.

  SvarSlet
 6. godt du kunne bruge svaret til noget.:-)
  Gitte

  SvarSlet
 7. Hejsa Gitte :) Fed blog du har :) Jeg vil bare høre hvor du har fundet alt det fine papir til sættekasserne. Synes jeg har kigget over det hele men kan ik rigtig finde noget.

  SvarSlet
 8. tak for de fine ord... papiret er ikke fundet et bestemt sted, men jeg har købt noget på trendsales, til loppemarkeder og ellers rundt om på nettet..
  gitte

  SvarSlet
 9. Hej Gitte
  Hvor har du de 3 skønne sættekasse fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. hej de 2 af dem har jeg fundet på et loppemarked den sidste er købt i trævarelasten i Odense
   mvh gitte

   Slet