mandag den 9. december 2013

Sko til hele familien.

At skulle lave et indlæg om sko, er faktisk svært, ikke svært at skrive om, men svært at begrænse sig..
Sådan har jeg det, jeg kan lige så godt sige det som det er,  JEG ELSKER SKO !!!

Så langt jeg kan huske tilbage har sko altid været en ting jeg syntes har været fantastisk at købe, og jeg har svært ved at begrænse mig nå det kommer til det, for det er jo super lækkert når man har mange forskellige sko så man kan tage de sko på der nu passer til dages tøjvalg.
Men ikke nok med at jeg har mange sko selv nu har jeg også kastet mig over sko til ungerne, og ja de har mange sko så mange at det ikke er tit de når at slide dem op, men igen det er da også lækkert når deres sko passer til deres tøj.... Det kan da godt være at det er mig der er tosset, men jeg kan ikke gøre for det..BUM.
Jeg tør også godt indrømme at jeg har så mange sko at vi ikke har plads til alle par i huset, så jeg har taget loftet i brug, der ligger jeg de sko op som ikke passer til årstiden, for ellers kan vi ikke være her for bare sko.

Her er et billede fra foråret hvor de sko der skulle bruges til sæsonen var gjort klar ....
Ja jeg kan godt li´sko ...
Da vi bor meget tæt på Rosengårdcentret ( et kæmpe indkøbsmekka) listede jeg derover for at finde et par ekstra sandaler til sommeren som skulle være helt falde, og her blev jeg så for første gang kunde i deichmann
en skobutik hvor de har virkelig mange sko og til meget fornuftige priser, jeg var endda så heldig at blive udstyret med et par sandaler til 99 kr...  det er da lækkert, og så var det bare en par gode sandaler at have på.
Men også resten af familien har mulighed for at finde sko i den butik for der er nemlig til alle Frederikke har også et par klipklappere derfra som hun også har været glad for, men nok mest fordi der var lyserøde blomsterpynt på !!!
De har også
hjemmesko til børn som faktisk er ret fine og som ungerne med garenti ville syntes om, og så er de ret hyggelige at trisse rundt i hjemme.
Her har jeg fundet et lille udpluk af de sko der ligger inde i deres shop og så er priserne ret gode.
Så hvis du også godt kan li´sko og godt kan li´gode priser  så skulle du kigge derind for der er godt nok mange forskellige af vælge imellem....


Gitte

Dette indlæg er lavet i sammenarbejde med deichmann.

9 kommentarer:

  1. Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul, glæder mig til at følge mere med i det nye år :-)
    De bedste julehilsner fra Sabrina / brineh.blogspot.dk

    SvarSlet