tirsdag den 13. september 2011

Vil i hjælpe mig ?? AMIO ?

Efter nogen tids overvejelse, valgte jeg idag at prøve at oprette en butik på amio, nu er butikken klar, så nu skal jeg bare have lagt vare derind.
Jeg ved ikke om det er mig, men jeg har nærmest uro i maven over at skulle lægge varer derind, jeg er super nervøs for om produktet lever op til folks forventning om produktet er godt nok osv. osv.
Jeg ved selv at jeg kræser meget for detaljerne og har enorm høje krav til mine egne ting, men er de gode nok til de mulige købere ???
ER DET BARE MIG DER HAR DET SÅDAN, ELLER KENDER I FØLELSEN ???
Jeg har brugt mange mange timer på at vende vrangen ud på meget af det tøj, jeg selv har købt "hjemmesyet" og der er min tanke så at,  så kan jeg også sælge mit tøj. 
Hvad stillede i af krav til jeres ting før de blev sat til salg ??
Hvordan prissatte i jeres ting ??
Jeg kunne virkelig godt bruge lidt af jeres erfaring , og hvor kan jeg  finde et bedre sted at spørge end her i blogland?? 
Håber meget i vil ligge en lille besked om jeres tanker, inden i begyndte at sælge !

Her er 4 af de første ting jeg vil ligge derind.

På forhånd tak
God aften Gitte

1 kommentar:

  1. Hej Gitte
    Ja det er altid med et sug i maven om produktet nu er godt nok. Vi er jo selv de største kritikere men på den anden side synes jeg også syninger skal være flotte både på ret og vrang. Du kan roligt sætte det til salg - du er jo super dygtig og alt er som det skal være.....rigtig meget held og lykke med salget :-)

    Knus

    SvarSlet