onsdag den 21. september 2011

Iea-Ea bliver til feb. 2012 en lille forretning...

Jeg var igår til et møde med en iværksætter konsulent, i forskerparken i Odense..
Vi har i længere tid snakket meget om fremtidsplaner herhjemme, da jeg til marts 2012 ikke længere kan få hjemmepasnings tilskud af odense kommune, og derfor skal vi have en plan klar, om hvad der så skal ske.
Derfor blev mødet med en konsulent sat i hus, da vi meget gerne ville snakke om mine muligheder for at starte en lille firma op selv
Vi havde selv lavet en forretningsplan, som vi skulle gennemgå sammen med ham, igår..
Vi var meget spændte, om han mente at det var en umulig plan eller han ville se posektivt på den, heldigvis blev det det sidste, så vi var til møde i 2 timer hvor vi gennemgik hvad det indebærer at være selvstændig.
Det var virkelig med et sug i maven vi gik derfra, hold da op....  selvstændig !!!!!!
Her i Odense kommune hjælper de iværksættere med alt form for rådgivning både med regnskab, it, samt en konsulent der er tilknyttet mig. Det er en super hjælp og også rart med en der ser på tingene med andre øjne også på de produkter jeg skal sælge, men alt i alt en super møde med en masse informationer, og bestemt en del klogere på rigtig mange ting da vi gik derfra.
De ting jeg skal sælge er mit eget mærke Iea-Ea, altså børnetøj, med derudover også andre ting jeg selv laver, planen er også at når jeg er kommet igang, skal se om jeg kan få nogle sammenarbejdsaftaler i hus med andre der gerne vil sælge ud af ting de selv laver, så firmaet kun forhandler hjemmelavet ting.
Jeg er utrolig spændt på fremtiden, men nu har jeg heldigvis en periode til at køre alt i startstilling, for hvis alt går som det skal, så kan jeg trykke på startknappen 11 Feb. 2012. 
Jeg har i de sidste par dage også fået syet en del tøj som også skal sælges.


Rigtig god aften derud

Gitte

4 kommentarer:

 1. Wauw Gitte det er da bare HEL VILDT hvor mega spændende for dig - ja hele familien. Skal det være netsalg eller rigtig butik? Ej glæder mig til at høre meget mere om det hele - stort TILLYKKE :-)

  SvarSlet
 2. hej Mette ... ja det er helt vildt, jeg tror heller ikke helt jeg selv har forstået det endnu, men det kommer nok i takt med at der skal arbejdes en del det næste stykke tid, det skal være netsalg, så der er rigtig mange ting jeg skal lære om det... pu ha jeg skal virkelig hænge i og spidse øre når de fortæller om det at arbejde over nettet... men jeg er rigtig spændt og klar til at hoppe i arbejdstøjet...
  og 1000 tak for din hilsen.
  knus gitte

  SvarSlet
 3. Hold da op!! Sikke en stor beslutning - kommer du også til at lave farverigt drengetøj?

  SvarSlet
 4. ja hold da op !!! det var også min tanke, og er det faktisk stadig.. men jeg er klar til at kæmpe... jeg laver også drengetøj, jeg tror jeg har nogle billeder af drengetøj liggende under den fane der hedder Iea-Ea øverst på bloggen.
  Jeg har selv 2 drenge og dem har jeg også lavet en del tøj til, så jeg er også ret glad for at lave tøj til drenge...
  Gitte

  SvarSlet