mandag den 5. september 2011

Nye kjoler, hjemmepasning,og andet godt.

De sidste dage har symaskinen arbejdet på højtryk, jeg har fået syet 3 kjoler, samt et par bukser til Sebastian.
Den ene af kjolerne var et " førstegangs" projekt, men det endte op med et godt resultat, altid dejligt, og en ret fin model når den kommer på, men den er lige lidt for stor til Frederikke endnu, jeg havde egentlig regnet med at hun efterhånden kunne passe en str. 86, men nej, ikke endnu, men det kommer jo nok..
Det er også blevet til 3 huer til ungerne,  den lilla har jeg havet før i samme farver, men denne gang er der kommet foer i  ..

Det er ikke just den gladeste model jeg har fundet her... en anden gang må jeg prøve med lidt bestikkelse...
I fredags fik jeg et dejligt besøg af selveste Julemanden ( min svigerindes mor)  hun havde ryddet op i alle hendes reststoffer og 2 store poser stof landede hjemme hos mig, det var bare skønt, og skønne skønne stoffer, så nu kribler det i fingerne for at komme igang med at lave noget, har allerede en del ideer..
Jeg fik også 2 bakker med ben, så kan der severes morgenmad på sengen, de skal males og pyntes med lidt tapet, glæder mig til at komme igang, de skal nok blive super fine..
I denne uge Skal vi til sommerfest i børnehaven og det er udendøres, så vi krydser fingre fo bare lidt sommervejr.
Samtidig går vi med lidt planer om hvad der skal ske til marts, når mit 1. års hjemmepasning af Frederikke slutter.. Indtil videre skal jeg fortsat gå hjemme, men med lidt andre ting indblandet, jeg vil åbne lidt mere op for hvad, når vi har fået mere styr på det hele, men jeg er nu ret spændt ... Måske en drøm går i opfyldelse...:-)

Gitte

1 kommentar:

  1. Seje sy-Gitte :-) Uha er spændt på hvad der skal ske til marts? OG en sæk med retrostof er da næsten bedre end juleaften :-)

    Knus

    SvarSlet