onsdag den 13. juni 2012

Hver dag gennem 7 år... tæt på slut nu !!

Og her er det blebørn jeg snakker om ... men inden for den sidste månede er det gået stærkt med at få Frederikke næsten ble fri....  Hun begyndte selv ikke at ville have ble på herhjemme, og nu bruger hun slet ikke ble hjemme mere.. nu mangler vi bare at hun smider den i vuggestuen også, men det er jeg sikker på komme inden længe.. Det er faktisk meget underligt ikke at skulle skifte ble mere.. Men samtidig er jeg pave stolt over min lille pige som kun er 2 år og 3 mdr. gammel, hun er godt nok sej..
Syntes ligepludselig at mine børn er blevet "store" meget store...
Så inden længe siger vi farvel og tak til vores puslebord, og sikke meget plads vi så får på badeværelset..
Gad vide hvor mange bleer man egentlig har skiftet igennem 7 år  ???????.


Stor pige ik´?? !!

3 kommentarer:

 1. Nå, hun er fin og stor uden ble. Min store (Hans, som er 6år nu) smed bleen da han var 2 år og 4-5mdr. Og han var totalt blefri fra dag 1. Hverken om dagen eller om natten... Nu må vi se om Bodil (lillesøster på 1 år) er ligeså hurtig... Tror det er vigtigt bare at følge deres tempo og ikke forsøge at forcere noget. Det kommer når det kommer. Sejt at hun bare er klar nu... Det bliver da underligt ikke længere skulle skifte ble, men som du siger - også dejligt...
  Knus
  Eline

  SvarSlet
 2. Hvor er hun bare sej - tillykke med det nye blefrie liv :-)Ja jeg kan nærmest ikke forestille mig den dag....Knus

  SvarSlet
 3. Åh hvor er hun kær. Jo, det er da en stor pige og det synes jeg også er hurtigt at blive blefri, selvom jeg godt ved at piger ofte er hurtigere end drenge - Emil var 2,5 år og det skete fra den ene dag til den anden - jeg er sikker på at det delvis var dagplejens fortjeneste:-) Nu er vi så startet forfra med en lille Carla, så vi tager lige et par år endnu med bleskift.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet