mandag den 11. juni 2012

Bøllehattene er klar, men hvor er sommeren ??

så er der blevet syet sommerhatte, til både Christian og Frederikke, men indtil videre bliver de da ikke slidt... JEG SAVNER SOL !!!!!!
Jeg har efterhånden fået syet en del sommertøj til ungerne, syntes det er så hyggeligt at sidde og sy sommertøj, det lugter da trods alt lidt af sommer, så må jeg jo sidde der og drømme mig lidt væk..
Bloggen er desværre blevet lidt forsømt her på det sidste, men Pelle har arbejdet meget, og ungerne kan ikke helt finde ud af de lange lyse aftner, så de er gode til at være vågne længe dvs. ikke meget sytid til mig... Men de finder forhåbenligt ud af at det er sent selvom det er lyst, man har vel lov at håbe..
Jeg har også brugt en del tid på at få solgt godt ud af ungernes tøj på trendsales, der er blevet solgt rigtig meget og det er bare skønt.. men bunkerne er stadig enormt store, så nu prøver min svigerinde og jeg at købe en bod til et børnebrugtmarkede her i Odense til august... Jeg håber at vi kan få solgt en del der også...
nå men et par billeder af de færdige ting skal i ikke snydes for ....


En fin lille sommerdragt har jeg også fået taget lidt billeder af... Tror Frederikke bliver min helt egen lille ynglings klovn i denne....Nu glæder jeg mig bare til en af de næste dage hvor de fine elefanter dukker op op i postkassen, ialle 4 farver.. ummmm det bliver guf..

Gitte

2 kommentarer:

  1. Lækrelækre sager! SÅ må sommeren godt indfinde sig! :-)

    SvarSlet
  2. Hvor er dragten bare blevet god! Jeg har noget stof der minder om det, men kan ikke rigtig beslute hvad det skal blive til, men her var da god inspiration.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet