mandag den 7. marts 2011

Hjemmegående husmor anno 2011..

Så er jeg på papriet blevet hjemmegående husmor, med en mand der bare arbejder og arbejder... eller det lyder også forkert, men der bliver lagt en del timer i jobbet ude for hjemmet.. og jeg skal ellers love for at jeg er kommet på min prøve fra starten, ungerne har været syge lige siden vinterferien NON STOP.
så vores køleskab ligener efterhånden mere et apotek end noget andet... jeg må indrømme at jeg nu et par gange har haft lyst til at kaste håndklædet i ringen. Men de bliver vel for pokker friske igen på et eller andet tidspunkt.. Men nok om sygdom, vi havde en super hyggelig vinterferie hjemme hvor der blev klippet og klistret, leget med trylledej, spillet spil og ikke mindst bare slappet af og hygget.. Jeg havde simpelthen også bare 3 unger den uge der var de skønneste.. Hvorfor kan de ikke være sådan hver dag, spørger man så sig selv???? 

Det var også en uge hvor vi ikke druknede i vasketøj, for de fleste dage nåede vi ikke længere en til nattøjet super hyggeligt,  ikke mindst lignede huset grøn stue som var invaderet af giraffer, elefanter, aber og resten af zoo´s dyreliv.  Men så længe de hygger sig, så er det helt fint med mig.

Idag var så dagen hvor der blev holdt fastelavn i børnehaven, og jeg havde en abe og en ninja stående der bare glædede sig, men desværre måtte aben blive hjemme da sygdom havde taget over .. det var en noget trist abe, men det reddede jeg ved at vi legede fastalavn herhjemme .. jeg var håndværker der skulle samle et køkken ( frederikke´s fødselsdagsgave) og aben var min medhjælper, så det hele gik alligevel.
Vi skal også med familien holde fastelavn, her hos os næste weekend så han når at slå katten af tønden trods alt..
Imorgen er det så Frederikke der bliver 1 år ( stor dag)  så der er det tidlig op og synge hendes dag igang, senere kommer familien til fødselsdag, det bliver en skøn dag.. men meget underlig at hun allerede er 1 år ...


Men der er nu sket meget på 1 år, hun er nu 6 kg tungere med en kampvægt på 10,5 kg, hun gik da hun var 9 mdr. og nu er hun bare på farten og holder mig meget beskæftiget.
Så nu ser jeg bare frem til at solen der de sidste dage har været fremme kan bringe nogle flere + grader med sig, så vi kan komme udenfor og nyde foråret og få brugt noget energi ...

Gitte

1 kommentar:

  1. Stort tillykke med Frederikke - ja tænk allerede 1 år og drøner rundt sammen med de andre. Håber hun får en dejlig dag og bliver fejret efter alle kunstens regler :-) Sofia bliver 5 måneder i dag også lidt vildt :-) De 3 store krudtugler drøner rundt i haven i øjeblikket så det er fedt vejret er blevet så godt - tak Frederikke :-)Knus herfra

    SvarSlet