torsdag den 27. juni 2013

Så er det idag at min nye webshop åbner...

                            Så er dagen endelig kommet...

                                            Dagen hvor jeg officelt åbner min nye webshop.

                 Det er virkelig spændende og da også med kriller i maven at jeg trykker " shoppen online"Det er ikke nogen hemmelighed at jeg blev selvstændig tilbage i februar 2012..
Det var med is i maven at gøre min hobby til mit fuldtiderhverv... Men jeg hoppede ud i det og har bestemt ikke fortrudt det i et sekund, heller ikke når jeg i de sene nattetimer har siddet og arbejdet.
Jeg var indstillet på at der skulle knokles og det syntes jeg faktisk også jeg har gjort ( klap på skulderen )
Men som så mange har sagt så er det altid noget andet når det er ens eget, og jeg må give dem ret.. Det er hårdt til tider men det føles alligevel ikke sådan !!!
Jeg har indtil for et stykke tid siden brugt Amio som min salgsside og har egentlig også været ganske tilfreds, men alligevel har jeg hele tiden haft lyst til at "bestemme " mere over min egen salgsside, og få den til at fremstå som jeg gerne ville, med desigm og opstilling.. Men budgettet syntes jeg ikke har tilladt mig, at gå ud og bruge mange 1000 kr på at få en webshop op at køre..
Så efter en pokkers masse timers søgning på nettet, for at finde en billigere løsning, er webshoppen  nu blevet virklighed, jeg fandt en løsning der passede mig perfekt, og ikke mindst en løsning som pengepungen er godt tilfreds med.
Så skulle der bare ligges mange timer i at opbygge siden, og ikke mindst redigere ALLE mine billeder, fy for pokker et arbejde, men nu er der i den grad kommet styr på alle billederne som nu ligger som en lagerstyring inde på computeren...
Det har kostet rigtig rigtig mange timer foran computeren, og et hoved som var fyldt med informationer, når jeg endelig ramte puden til et par timers søv.
Der er kommet rigtig mange varer i shoppen og endnu flere er på vej, og der vil hele tiden løbende komme flere til, så man kan ikke sig at webshoppen er færdig, det bliver den aldrig, men den er klar til salg nu.
Lige nu hedder siden www.bricksite.com/ieaea  jeg venter bare på at mit domænenavn bliver flyttet over så den fremtidigt kommer til at hedde  iea-ea.dk det glæder jeg mig til at der kommer styr på.
Jeg håber inderligt at i vil tage pænt imod mit nye 4. barn.
I skal også være så hjertlig velkomne til at komme med ris og ros til siden, da det kun hjælper mig med at forbedre den hele tiden, og det er jo jer derude der skal benytte den, så for mig er det vigtigst at den bliver meget brugervenlig.....

 Jeg håber i vil tage et kig derind, den ligger lige her  Webshoppen

Her et lille kig på billederne derinde fra

Gitte

12 kommentarer:

 1. Hvor er det sejt!! Tillykke med shoppem! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak... det bliver så spændende
   Gitte

   Slet
 2. Spændende Gitte, tillykke med shoppen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, ja det bliver super spændende, jeg glæder mig ihvertfald :-)
   Gitte

   Slet
 3. Tillykke med den flotte shop - hvor er du bare mega sej:-) Glæder mig til at høre mere når vi ses - knus

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Mette, vi kan lieg skrives sammen over sms så vi kan finde en dato..jeg vil glæde mig til vi ses
   Knus Gitte

   Slet
 4. Tillykke! Det ser da spændende ud. Du må have medvind med din nye webshop fremover! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.. jeg håber det kommer til at gå godt med shoppen.. :-)
   Gitte

   Slet
 5. Tillykke ... og pøj pøj med shoppen fremover

  SvarSlet