tirsdag den 17. januar 2012

Så blev bukserne klar til salg.

Så fik jeg gjort nogle bukser klar til salg.
Alle sammen er med foer, da der jo stadig er meget koldt vejr i sigte...
Gitte

4 kommentarer:

 1. mange tak, jeg syntes også de er blevet rigtig gode, og så er det bare en god model, har efterhånden også nogle stykker til min egen datter.
  gitte

  SvarSlet
 2. Hvor er du produktiv Gitte ser rigtig godt ud :-) Jeg når bare ingenting i øjeblikket - Sofia er overalt og jeg render rundt efter hende, så hun ikke splitter vores hus ad haha :-) Skal Frederikke stadig passes hjemme hos dig nu hvor du starter som selvstændig eller hvordan?

  KNUS

  SvarSlet
 3. Hej mette.. ja der bliver kørt en del gennem maskinen i øjeblikket..og hold da op man kan være produktiv når ungerne er lagt i seng.. :-)
  Ha ha har et meget godt billede af Sofia, men dig bagefter.. ja så når man altså ikke meget, men det kommer nok igen :-) går det ellers fremad med dig ?? for det er da noget af en tur du har været igennem eller måske stadig er ??
  Min orlov med Frederikke stopper på papiret her d. 10 feb. og vi har fået plads i vuggestuen samme sted som Christian er, så hun starter der omkring... men men det er kun fra 9.00 til 12.00 hun skal være der for der plejer Christian også at blive hentet, ellers skulle vi køre frem og tilbage for at hente og bringe alle 3 .. så når Sebastian har fri kl 11.30 henter vi alle 3 i et stræk... Og det fungere faktisk ret godt.. Hvordan gør i ?
  Så min arbejdstid ligger om formiddagen og igen om aftnen... og det fungere ret fint..
  Knus Gitte

  SvarSlet