fredag den 11. maj 2012

Lækre køb og struttende glæde !!

Jeg har været så heldig at kunne købe noget af ungernes sommergarderobe ind med 60% besparelse
Se det er tilbud jeg virkelig kan forholde mig til !!!
Jeg fik købt disse lækkerier.


Jeg er virkelig en stor fan af Danefæ, jeg syntes at de er super fine i designet, og så er de stadig flotte efter mange mange vaske..

Den struttende glæde finder sted hos Frederikke idag, efter hendes egen mening har hun fået en rigtig prinsesse nederdel.
Jeg fik den syet færdig her til formiddag,  da der manglede kantebånd, men det var hun ret ligeglad med så hun tog den alligevel på tidlig morgen, så det var først lidt senere jeg fik "lov" til at lave den sidste finish, og så kom den på med det samme igen...
Jeg tror faktisk at det bliver sommerens mest brugte nederdel, hvis det står til Frederikke...
Men det er da dejligt at lave noget der bringer lykke....
Her lidt billeder, denne gang med levende model, da ginen ikke måtte låne den...

Senere idag pakker vi familien sammen og drager over på Sebastians skole hvor der er løb / gril aften,  Først 5 km. løb vi har dog alle ungerne med så det bliver en rask gå tur med Frederikke i klapvognen derefter er der tændt op i grillen og de sultne maver kan få severet årtes første grillpølser..
Det skal nok blive en hyggelig aften ( lad nu vejrguderne være med os )
God dag derude  Gitte.

4 kommentarer:

 1. Skøn skøn nederdel til smukke Frederikke :-) Ja Danefæ er også et hit hos os - hvor er det minus 60 %? God grill aften - Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette, hun er også virkelig glad for den nederdel, den kan kun lige blive vasket så skal den på igen, så det kunne godt være at der skal syes en del flere, så det ikke ender med at jeg bliver træt af at se på den.. :-)
   Jeg var så heldig med tilbudet, fordi en jeg kender, har en veninde hvis netshop skal lukkes så derfor kunne hun tilbyde 60% til dem hun kender..
   Det var ikke dårligt men hun har stadig ret gode tilbud jeg skriver lige linket til dig her http://www.enfantscandinave.fr/
   Så kan du se om der er noget godt tilbage..
   knus Gitte

   Slet
 2. Der findes da heller ikke noget bedre end sådan en skøn prinsessenederdel:-)Jeg vil være barn igen og gå i sådan noget fint tøj:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvem der dog bare var en lille prinsesse pige igen... så er jeg bange for at jeg ville give den gas med tyl og flæser....
   Gitte

   Slet