lørdag den 22. oktober 2011

Jeg har modtaget en award !!

Sikke en fin award jeg har fået mig, 1000 tak...Den er jeg bestemt glad for.
Jeg vil gerne sige tak til dig Carina, fordi du har fundet min blog, og skrevet så pæne ord om den, det er dejligt at vide at det kan fange nogen, det jeg sidder og skriver om.

Når man modtager denne award, skal man:
1) takke den der har givet dig awarden (som gjort ovenfor og på hendes blog)
2) give awarden videre til 8 blogs du har opdaget for nyligt (-og fortælle dem det :-) )
3) fortælle 8 ting om dig selv!!

De 8 bloggere jeg gerne vil give awarden videre til er .

1 : Anna Weinreich : En super inspirerende og dejlig farverig blog, som er godt skrevet.
2 : caya kakadue og smilla vanilla jordbris : Her siger jeg bare retro retro retro og super skønne ting hun laver til børn.
3 : hos frk jensen  En super kreativ pige, som jeg syntes laver nogle skønne ting.
4: julies kreahule  En småbørns mor, som jeg syntes skriver godt og laver nogle ret fine ting. Bestemt et    besøg værd.
5 : karoline-med-k En blogger jeg fandt meget for nyligt, men som jeg syntes skriver rigtig godt, og meget åbenhjertigt, jeg kigger ihvertfald med hver gang der dukkert et nyt indlæg op, mig har hun fanget.
6 : mum 2 2 boys en inspirerende blogger der som jeg selv har 2 drenge. bestemt et besøg værd.
7: strawberryflavor Elsker simpelthen hendes fantastiske design, jeg får lyst til at købe det hele til min lille tøse pige herhjemme.. kig derind og se smukke kjoler bla.
8: xo ein ding et farverigt univers der med det samme fanger interessen .. oven i det en meget kreativ pige som står bag bloggen.

Så til de 8 ting om mig.

1# Jeg er fra min lilletå og til yderste hårstrå et B- menneske, jeg lever om aftnen/ natten og som regel også her de fleste af mine ideer dukker op,  Men da jeg godt ved det er tosset at starte noget op kl. 2 om natten, så ligger der tit sedler med en masse tegninger til dagen efter.
2# Jeg har en stor hang til kaffe og hvid chokolade med hele nødder, det med chokoladen gik helt agurk under min første graviditet, hvor vægten sagde 33 + kg til sidst. gudskelov er jeg så heldig, at jeg med chokolade og 3 unger at se efter, er helt tilbage med vægten hvor jeg lå før mit første barn. Altså er 3 børn og chokolade en effektiv slankekur for mig.
3# Jeg er nyheds junkie og skal have nyheder hver dag, ligemeget og det er i fjernsynet eller via nettet, jeg kan bare godt lide at følge med... så har tv2 nyheder liggende på fronten af min telefon..
4# Jeg har endnu ikke fået taget et kørekort, jeg flyttede til København som 18 årig og fandt det ligegyldigt med et kørekort derover, nu er årerne bare gået, og nu er jeg nok mest bange for at ligne en der har fået snuppet kortet og er kommet tilbage i teorilokalet, sammen med alle de unge, for at generhvere kortet.
Gadvide om jeg nogensinde for det kort, eller om jeg ender med at være passager resten af mit liv ??  Så her hopper jeg på jernhesten når jeg skal afsted.
5# Jeg er ordensmenneske til fingerspidsen, ALT har en plads herhjemme, og jeg kan næsten altid finde alt.
Jeg duer heller ikke med opvask det ikke er sat i opvaskemaskinen, generalt kan jeg ikke sidde i sofaen og slappe af om aftnen hvis huset roder... til tider super irriterende, men så vil jeg hellere bruge 10 min. mere og så virkelig slappe af når jeg sætter mig ind...
6# Vi har nok verdens mindste vasketøjskurv til 5 mennesker, ( en lille lukket fletkurv)  men det virker super for vasketøjet vokser os aldrig over hovdet.. 2 maskiner hver dag, så er den aldrig proppet.. Det er for mig blevet en vane at fylde maskinen om formiddagen og en når ungerne har været i bad... Men det skal dertil siges at vasketøj nok er en af de ting jeg hader mest ( det stopper jo aldrig)
7# Jeg er en pige som altid har gang i et eller andet, jeg er ret dårlig til at sidde stille og lave ingenting, om det så er kreativt, havearbejde, husarbejde, lege med ungerne det er ligemeget bare der sker noget, jeg er ikke god til fx. at læse en bog eller se tv.
8# Jeg er hjemmegående husmor, og det er en ting vi selv har valgt, ganske enkelt for at vi har mere tid til vores børn, jeg er rigtig glad for vores beslutning og nyder at have frederikke hjemme hos mig og allerede kunne hente drengene kl 13.00 fra  skole og børnehave, så stress er ikke et ord der findes herhjemme
Vi har dog truffet den beslutning at jeg til feb. 2012 skal åbne min egen lille netforretning med alle mine kreative ting, det glæder jeg mig meget til, og arbejder en del på at få gjort en masse ting klar til jeg åbner.
Men det er stadig hjemme jeg skal arbejde og det bliver mest om formiddagen og aftnen.

Det var vist det hele, nu vil jeg så sende en besked videre til de personer jeg har givet en award...
Gitte

2 kommentarer:

  1. WOW, Gitte! Tak for awarden - den er jeg glad for, kan du tro :) Og tak for de søde ord, du skriver i dit indlæg. Jeg melder mig lige som fast læser herinde og så skal jeg nok prøve at få den sendt videre, selvom jeg ikke er så go til det ;) Endnu en gang tak!
    KH Anna

    SvarSlet
  2. Tak for awarden og de søde ord ;o). Glæder mig også til at følge med fremover, håber på at få modtaget awarden "officielt" i løbet af weekenden. God weekend!

    SvarSlet