torsdag den 20. oktober 2011

Puder og en tur i skoven.

Jeg fik syet mine 2 pudebetræk færdig igår, de pynter ganske fint i vores helt mørkeblå stof sofa.
Sådan endte resultatet op.
Idag da kl. slog 9 stod hele familien klar, til at invadere skoven.
Iført regnbukser, vinterjakker og vinterstøvler til ungerne og os voksne med noget mere sparsom beklædning( typisk at det kun var ungernes vintertøj vi har fået ned fra loftet ) var vi klar til at lege i skoven, jeg kan fortælle at jeg savnede min varme vinterjakke, for varmegraderne var ikke helt til den gode side kl. 9. men leget og gået det fik vi gjort, jeg elsker simpelthen skoven på denne årstid, og med en kop medbragt kaffe til at lune kroppen og ikke mindst fingerne med var det hele i top.
Ungerne de løber rundt og kan være svære at følge med i deres tempo, men de får i den grad brugt noget energi, selv Frederikke fiser rundt og har absolut ingen frygt for noget som helst, alt hvad drengene gør, gør hun med største selvfølgelighed også.. til tider en smule nervepirrende......Efter nogle timer og en del flere grader i luften vendte vi snuden hjem, til varme boller og kakao, det hører sig til efter en tur i skoven...
Nu vil vi pleje vores røde kinder, og hygge os hjemme resten af dagen..
Og så vil jeg se, om jeg finder på noget mere til huset, jeg kan få lavet...... hvem ved ??
God dag derude 
Gitte

1 kommentar:

  1. Det lyder til I havde en rigtig dejlig dag i efterårets tegn :-) Psst...kig forbi min blog, der er en lille hilsen til dig ;-)

    SvarSlet