torsdag den 22. september 2011

Mulepose og en meget travl dag.

Dagen idag har simpelthen været timet ned til mindste minut, for at gøre en lang dag kort så startede den således:  Sebastian cykles i skole, hjem, Christian køres i børnehave, ud og handle, hjem, hente Sebastian, ud og købe gave til ham sebastian skal til fødselsdag hos senere, hjem, Christian hentes, Frederikke til lægen, Sebastian til fødselsdag, hjem, Sebastian hentes, hjem.......... Pelle suser på job... og kl. er der 19.30. Jeg siger kun tak for at vi har en bil stående i carporten pu ha... og at det heldigvis er meget sjældent, at vi har sådanne dage herhjemme...
Jeg vil også sige hjertlig velkommen til mine nye læsere, og jeg håber i kan lide at læse med og evt. blive lidt inspireret.. Det er rigtig dejligt at se at der er nogle der har lyst til at læse med ...  Men velkommen.. :-)
Jeg nåede også lige at sy en pose til Christian som han kan have sit legetøj i imorgen, de har nemlig legetøjsdag i børnehaven.. Han blev rigtig glad for den ( det er nok stoffet med tarzan der gør forskellen for ham)  Så nu skal den store også have en, som han kan have sit regntøj i når han skal i skole . Jeg laver også en til Frederikke, så hun kan have sin dukkiere (læs dukker )  i, så hun ikke slæber sig en pukkel på, når dukkierne skal med på tur...Jeg har valgt at lave den blå på den ene side og grøn på den anden, og tarzan stof som stroppen øverst.

Imens at Sebastian var til fødselsdag nåede Pelle lige at bage nogle alternativ formet scones...
de blev inden severing pyntet med lidt flormelis og hindbærsyltetøj, de smagte ganske udemærket...

Det var lidt om dagen idag, god aften derude
Gitte

1 kommentar:

  1. Fine poser - og blog :-) Jeg melder mig som fast læser og glæder mig til at følge dine kreative udfoldelser!

    SvarSlet