onsdag den 21. november 2012

Hverdagen vendt på hovdet, og massere af nyt tøj

Når stilheden på bloggen er enorm så er det fordi det er det modsatte herhjemme.....
Forberedelserne til julen er i fuld sving, da den hjemme hos os også indeholder 2 stk fødselsdage.
Christian bliver 5 år og Sebastian bliver 8 år ( jeps det er super timing at have 2 børn fra december)
Samtidig er der webshoppen at holde styr på, bestillinger der skal syes og sendes, ts kontoen der også skal holdes styr på og så skal der løbende laves nye ting til shoppen.
Det er så arbejdsdelen, så er der jo også de 3 skønne unger der også skal være massere af tid til ..
Alle disse ting er normal hverdag for os, men idet at Pelle har fået et ekstra job her i noget af november og hele december ja så er der liiige nogle ting der virkelig har skulle være styr på inden det hele gik igang.
Pelle ham kommer vi ikke til at se meget til før lillejule aften, men det kræver planlægning og en stor omlægning af vores normale hverdag, da det nu er mig der står med det hele .
En af de ting der kræver en smule tilvending er morgenritualet, normalt er det pelle der køre op i skole med Sebastian imens jeg gør de 2 små klar hjemme ( det tager sin tid, da de absolut ikke er blandt de hurtigste om morgenen) Når pelle så kommer tilbage efter aflevering køre han op i børnehaven/vuggestuen med de 2 små.  Så vi har aldrig skulle ud af døren før kl 8.30 med de 2.
Det er en af de ting jeg altid har sat stor pris på. ( jeg er absolut ikke morgenmenneske)
Det er så her alt det hele vendes på hovdet nu.
KL. 7.15 var jeg idag på vej ud af døren med alle 3 unger.. ( ja og hvad så er der sikkert mange der tænker) men det har vi aldrig før været, i alle de 7 år der har været børn på matriklen...
Så for mig er det virkelig en omvæltning, og for første gang i mange år måtte jeg vække ungerne 1 for 1, ingen af dem var vågne da vi skulle op.. og det passede dem heller ikke helt at de skulle gøre sig færdige med det samme... men det var jeg nu forberedt på...
Men de klarede det til UG og vi nåede det hele, så kl  7.20 var vi afsted på jernhesten, hvilke ungerne syntes var ganske sjovt, for det var nemlig lige på det tidspunkt at fuglene vågnede og larmede meget, og så skulle vi have lys på cyklen ( det har de heller aldrig prøvet) ja det er de små ting der tæller, men hvis det er lys på cyklerne og fuglene der vågner der kan lokke dem afsted med humøret højt, ja så er det jo ganske ok.
Når ungerne er afsted er det praktiske gøremål og lidt arbejde der udføres,  så skal der afhentes unger kl. mellem 12.30 - 13.30 når det er gjort køre Pelle så på arbejde  efterfulgt af arbejde nr. 2 jo der er jo ingen grund til at kede sig.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Og så er jeg så alene med ungerne frem til næste morgen til de er afleveret.. 
Det skal nok blive en spændende måned, men gudskelov er december jo en super hyggelig månede med en masse andet en normalt, Jeg glæder mig bla. til at vi skal julehygge med bagning, juleklip og klister, julepynt og julekalendre i tv. osv. osv. og alle 3 unger elsker alt hvad julen bringer og mener faktisk at vi godt kunne få juletræ allerede imorgen.  Ja december er en dejlig månede...
Nå det blev til en længere smøre om vores hverdag... og jeg håber da også at der bliver lidt tid til at blogge i decmber trods alt, der er altid så meget hyggeligt at blogge om i den mdr.
Men egentlig ville jeg med dette indlæg vise en del nyt tøj frem der er kommet gennem maskinen, der er dog en del der endnu ikke kan vises frem og må vente til efter den 24 dec. med at få spalteplads..
Der er lavet en god bid både til drenge og piger.... altsammen skulle gerne når tiden er til det ende på webshoppen.... men her en omgang billeder...












Og så vil jeg lige i dette indlæg, bruge muligheden for at sige 1000 tak  til alle i søde hjælpsomme piger der i et tidligere indlæg om min overlocker, kom med nogle super gode råd til mig om maskinen... Jeg har benyttet mig af jeres råd og der er nu blevet ro i nina ( overlocker) og mit forhold..   1000 tak piger i har reddet et ellers kritisk forhold......

Gitte

3 kommentarer:

 1. Uha uha Gitte, du har da hænderne fulde!
  Og du har min fulde sympati, for jeg har nemlig også to decemberbørn (og to decemberfætre, én decembersvigerfar og en decembersvoger). Jo, der er knald på!

  Men du har da ligegodt været produktiv trods alt.
  Sikke nogle fine ting til shoppen. Jeg er vild med den lange rib på bluserne.

  Kh maj

  SvarSlet
 2. Sikke travlt - og sikke fine ting! Jeg synes også det går lige lovlig stærkt herhjemme for tiden og jeg har svært ved at nå det hele. Men pyt - det går jo nok, bare det ikke er sådan altid. Kh Maria

  SvarSlet
 3. Der er da knald på! Det tager altid tid og kræfter at lave nye rutiner, håber det snart bliver lidt lettere!
  Men hold da op hvor har du da også været produktiv, super flotte ting:-)

  SvarSlet