torsdag den 8. marts 2012

fødselsdag og for 10 kr blandet sludder for en sladder....

Frederikke har haft en skøn fødselsdag idag. Startede med at vågne i et skrig !!! da vi stod 4 mand stærk og sang fødselsdags sang for hende..( det er stof til eftertanke, synger vi virkelig såååå skidt)
Men lynhurtigt var hun i godt humør igen, ud at sidde ved køkkenbordet hvor der var dækket op med morgenmad og pakker... Derefter gik turen over i vuggestuen for at blive fejret, og så kom hun med os hjem igen.. Og resten af dagen har vi bare hygget os, ungerne har leget, jeg har malet skabe alt sammen mens vi har knævret løs... Lige noget jeg syntes der er top hyggeligt....
Malerprojektet tog lidt overhånd så istedet for 1 skab blev det til 4 skabe, der blev pyntet lidt op med friske blomster på nye dåser og et bord fik lidt nyt tapet..

Det pynter nu altid med lidt blomster, specielt i gamle dåser..

Mit prøve påsketræ er ikke længere en test det bliver hængene nu, så hvis man siger at julen varer lige til påske... så slutter julen her nu ... Påsken er rykket ind ( lidt for tidlig, men hvem bestemmer det )

De fine "æg" drengene lavede for 2 år siden er også kommet op..

Sidst men ikke mindst, Frederikke som sidder og hygger sig i vuggestuen... Og som stadig syntes det er bedst at mor og far er der.. ( hun startede rigtig indkøring der i uge 9 )

6 kommentarer:

 1. Tillykke med datteren og fedt du har fået lavet så meget.Dåserne med hyacinter er blevet rigtig fine.

  SvarSlet
 2. Kæmpe stort tillykke med Frederikke - lyder til hun har haft en SKØN fødselsdag :-) Sikke du går amok derhjemme Gitte - fedt med alle de projekter :-)

  Knus fra os

  SvarSlet
 3. tillykke med hende. lyder som en hyggelig og dejlig kreativ dag
  Kh. Liv

  SvarSlet
 4. Tillykke med hende:-) Der er ikke noget bedre en børnefødselsdag:-) Flotte dåser. Hvad har de sat på dem, er det stof eller papir?
  knus

  SvarSlet
 5. tak for jeres hilsner, super hyggelig dag med kreativt indover, elsker når jeg får lavet noget nyt...dåserne er pyntet med papir, de pynter rigtigt fint..
  Gitte

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med hende, hvor ser hun ud til at hygge sig:-)

  SvarSlet