søndag den 4. marts 2012

Dejlig lørdag med familien.

Sikke et vejr at vågne til lørdag morgen, kan man blive i andet end godt humør, og få lige lidt mere lyst til at lave noget, nej vel !!!!!   Madkurven ellers nærmere madposen blev gjort klar og turen gik til Odense Zoo..  og ungerne de var i hopla.
Det blev til en super dejlig dag( med skønne unger hele dagen) !!!  Der blev leget og set på dyr, og travet en del, men hvad gør det når vejret er super, og så var der næsten ingen mennesker hvilke efter min mening er meget rart, så vi ikke skal stå i kø for at få et nærmere kig på dyrene, og ikke mindst at man ikke føler man hele tiden står i vejen med en klapvogn!!!
Frederikke syntes det var super sjovt at løbe rundt selv og det var der plads til når der ikke var mange mennesker, og drengene syntes det var sjovt at vise hende det hele da de efterhånden kender stedet ret godt.. Dog fik hun et "hade" dyr idag da en pelikan snappede efter hendes hånd, Tja gad vide om hun husker det næste gang hun kommer i zoo, for hun var bestemt ikke glad for dem bagefter idag...!!
Her lidt billeder fra dagen...
Christian så lige sit snit til at låne en siddeplads et kort øjeblik
Og sidst men ikke mindst et billede af den store napper... Nu  "hadedyr" i Frederikkes bog.
Gitte

1 kommentar:

  1. Det lyder som en rigtig herlig dag! Dog måske helst foruden Pelikan-oplevelsen. Men den tænkte vel bare at hun er for lækker! ;-)

    SvarSlet