onsdag den 28. marts 2012

Som drengemor..........!!!!!!!!!!

Er det efterhånden ved at være en vanesag at "lappe" bukser...
Status på 1 uge : 4 bukser med hul på knæerne.. Igår da vejret var helt fantastisk, fik jeg samlet en stor bunke med tøj der lige skulle have en lille eller større repration, ud i haven med det hele så der sad jeg og fiksede tøj, imens Frederikke spiste .. Synderne der havde sat mig på arbejde var nede og spille fodbold, og med sikkerhed ved at gøre klar til at jeg skal lappe flere bukser....  De holder mig godt beskæftigt..
Men dejligt når man kan sidde og arbejde og samtidig nyde solen..
Men jeg syntes efterhånden jeg er ved at løbe tør for ideer til lapper, så  hvis i har nogle sjove ideer eller selv har taget nogle billeder af sjove lapper på bukser.. må i meget gerne sende et link  hvis i vil dele.

2 kommentarer:

 1. Min søster havde en sjov ide - primært til jeans. Hun klipper kongekroner ud af et par gamle jeans, syr rundt i kanten så kronen er rammet ind, og så ryger de på de hullede jeans.. :)

  Og ja, som drengemor får man lært at lappe bukser.. Pyyyh...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for ideen, det vil jeg afprøve med forskellige motiver, så må vi se hvad drengen siger :-) og jo tak skæbne man får lært at sy lapper... det er lige før man skulle have et kursus i at sy lapper når man har født en dreng...
   for de 2 ting går da hånd i hånd
   Gitte

   Slet