tirsdag den 20. august 2013

Legowear

Sommeren har været helt fantastisk i Danmark i år, det er bestemt ikke en af de somre vi kan klage over og sommertøjet har været brugt flittigt.
Men vi må nok også bare se i øjnene at tiden hvor de lange bukser skal i brug nærmer sig.
Så det er blevet den tid hvor ungernes skuffer skal kigges igennem og der skal tjekkes op på om efterårs / vinter garderoben er iorden.
Christian er vokset en del og derfor var det vist på tide at få tjekket op på hans lange bukser( så de rent faktisk ligner lange bukser, og ikke et par for lange knickers) 
De første bukser er kommet i skuffen, de er fundet inde hos LegoWear og er bare super fede, lækker kvalitet og så sidder de godt på ham.
Du kan finde rigtig mange lækre ting inde på deres webshop klik her
Du kan også i øjeblikket være heldig, at finde noget lækkert overtøj til vinteren til rigtig fornuftige penge, så det er bestemt en god ide at kigge derind hvis vintertøjet ikke er på plads i skabet.
Jeg er også sikker på at ret mange familier har besøgt legoland i løbet af sommeren, hvilke gør at ungerne syntes at alle deres bluser gerne måtte have et fedt print med de velkendte lego temaet.
Det er også tydeligt at se at legobrandet virkelig har vundet en stor plads hos de nye skoleelever, for hold da helt op hvor er der mange af børnehaveklasse eleverne der har en Lego skoletaske, igen med de velkendte temaer som er et hit blandt børn.
Du kan tilmelde dig legowear´s nyhedsbrev og få sendt nyhederne lige i mailboksen.
Jeg er ihvertfald meget tilfreds med de bukser som Christian har fået, så jeg vil da gerne dele et billede med jer.


Men kig forbi deres webshop og lad jer friste, men pas på ungerne ikke kigger jer over skulderen, for de vil sikker gerne have det hele derinde....
klik her 

Gitte( Dette indlæg er sponsoreret, men alle ord og meninger er mine egne )

1 kommentar:

  1. Lego wear laver rigtigt mange fine ting. Tror også min søns garderobe skal opdateres med et par items derfra :)

    SvarSlet