onsdag den 14. august 2013

Hvorfor er voksne mennesker de største fjolser ??? og 1. skoledag en succes.

Mine drenge har langt hår....... Punktum.
I begyndelsen var det mig der syntes det kunne være fint til dem, men nu har de i den grad selv en mening om tingene og de vil absolut ikke klippes kort håret..
Jeg har spurgt dem om de ville klippes kort, men svaret er meget tydeligt nej.
Det er bestemt ikke fordi frisøren er sparet væk, jeg er udannet frisør, så det er jo bare at sætte sig til rette i stolen herhjemme, men nej.
Mine tanker har egentlig været at det kunne være børnene på skolen eller i børnehaven der ville være dem med dumme kommentarer om deres lange hår, men til min store overraskelse ( af den posektive slags) har der intet været på den front, det gør mig jo kun glad at børn ikke bliver tarvelige fordi man ikke lige ser ud som alle de andre, det kan selvfølgelig også hænge sammen med, at de har haft langt hår i det meste af den tid de selv kan huske, og derfor indtog pladsen i skolen/ børnehaven med langt hår som det mest naturlige...
Men så stopper de posektive ting så også her, til min store forundring er det sku´de voksen mennesker der åbenbart mener at det er helt ok, at fortælle 2 små fyre lige op i deres ansigter at de ser frygtelige ud !!!!!!!!!
Hvad fanden sker der for det ????
-  hvis du boede hjemme hos mig fik du aldrig lov til at se sådan ud....
  ( så er det godt de bor hjemme hos mig )
-  Man kan jo slet ikke se i er drenge.
  ( jamen så er du vist blind )
-  Det ser jo forfærdeligt ud.
  ( jamen det er jo så din mening, men mange tak )
-  Man kan da ikke have langt hår, når man er en dreng.
 ( men det er ok at du som pige er klippet helt kort ????? )
-  I ligner nogle søde piger...
  ( det var da en vanvittig sjov joke hva ??? )

Hvorfor er det at voksne mennesker har så travlt med at unge mennesker idag ikke forstår at respektere hinanden og andre voksne og at rigtig mange børn er sååå uopdragne..  For mit vedkommende har det været den generation der i mine øjne og øre har været respektløse overfor både mig og ikke mindst mine unger.
Det virker som om det er helt legalt at gå over til en lille fyr på 5 år og fortælle ham at han ligner en lille pige ..
Hjemme hos os selv kan vi godt joke med hinanden og om hinandens hår. ja faren er ved at få en lidt høj pande og Frederikke har længe ment at hun IHVERTFALD havde lige så lang hår som Rapunzel ( hvilke vi så har givet hende fuldstændig ret i  ) Men det er jo på deres hjemmebane at vi joker med hinanden.
Men når bekendte og fremmede kommer med overstående kommentarer, ja så bliver jeg altså en smule sur..
Øv sikke et brokke indlæg, men jeg skulle lige have luft.......

1. skoledag er nu overstået og tænk helt uden kommentarer fra andre børn...........dejligt...
og bemærk så lige at Sebastian også har LILLA converse sko...... ej nu står verden da ikke længere....
.
Men alt i alt havde Christian en super god 1. skoledag og han er kommet i en rigtig god klasse, så det var en glad og tilfreds dreng vi tog med hjem idag, og han glæder sig allerede til imorgen...
Sebastian var glad for gensynet med alle klassekammeraterne efter mange ugers ferie, og også han havde en god dag.....
Nu sidder de herhjemme og hygger sig og begge ser frem til imorgen hvor skolen atter er normal igen og en helt ny verden skal til at åbne sig ....4 kommentarer:

 1. Ej, hvor er det strengt! Dumme voksne.

  SvarSlet
 2. Nogen gange er verden bare underlig! -Jeg overhørte et par forældre med en baby på armen rynke på næsen, over en veltrænet far der gik forbi dem, med sin egen unge. Meget højlydt og skarpt siger de til hinanden: "tænk, at man bruger sin tid på at træne i stedet for familien" Jeg stoppede op, midt i Herning Storcenter og bare gloede.. Jeg var virkelig paf over deres sure opstød?!
  Men du har heldigvis stærke børn! -Fedt de ikke tager den slags til sig :-)
  Hav en skøn aften!

  SvarSlet
 3. Ja noget at det man kan give sine børn er rummelighed, og der kan vi voksne da godt nok lære noget også... Jeg er ikke for god selv mht tatooveringer... Men kan jo være ligeglad... God weekend!

  SvarSlet
 4. Suk suk Gitte... Du ved jo at jeg kender det - alt for godt.... Det er nogle lækre lækre langhårede børn, du har - både drenge og pige. Det er bare helt utroligt, hvad andre mennesker synes det er okay at sige højt, ikk... Vi har også måtte høre på alle de der dumme kommentarer - og nu, hvor lokkerne så er røget kan de sørme også komme flyvende - sådan lidt forsinket. Som om det så er endnu mere okay lige at lave en hysterisk sjov joke, nu hvor håret ikke er så langt... Aiiii mand.
  Nå... Nu brokker jeg mig også :) Hænderne i vejret over ikke at ligne alle de andre - og over lækre børn - uanset længden på håret.

  Kram - Betine.

  SvarSlet