søndag den 17. november 2013

Drømme drømme drømme

Drømme har jeg massere af både af de helt store men så sandelig også bare i den mindre afdeling :-)
Vi er jo i november nu og julehyggen er så småt ved at snige sig ind bag de 4 vægge her, vi har allerede høre den klassiske jule cd et par gange, og ungerne er så småt ved at lære ordspillet i " det jul det cool " igen ...
Og her hopper en af mine første små drømme ind  SNE  jeg elsker sne, elsker den stilhed sneen giver, elsker at hele landskabet forandres over så kort tid og ikke mindst elsker jeg at se glæden i ungernes ansigt når de første hvide snefnug kommer dryssende ned fra himlen.
Jeg ved dog også at sneen medfører en del hårdt arbejde, snerydning !!!
Vi bor i enden af et lukket vænge og i en grundejerforening der har valgt at snerydning ikke længere er en post på bugettet, så her dukker alle naboerne op på gaden med hver deres sneskovl, eller det vil sige dem som kan komme ud og hjælpe til, altså kun et par stykker... så her de sidste par år har vi, så at sige ryddet det meste af vores vej for bare at kunne komme ud med bilen, da vi desværre ikke har en kane og en tilhørende hest stående til rådighed i snevejrs perioden.
Og her kommer så min anden drøm frem, en stor feje maskine som jeg kunne suse rundt med, og på ingen tid have gjort klar til at bilen så nemt som ingenting kunne finde vej ud gennem vores vænge, du kan finde denne maskine lige  her hos XLbyg som ligger ca 800 m. fra vores hus, så det kunne da godt være at man skulle gå op og kigge nærmere på sådan en sag.
Jeg kunne nemt se mig selv køre rundt med denne, fremfor den noget langsommere og ikke mindst fysisk hårdere sneskovl jeg plejer at bruge.


Men ud over denne maskine har xl-byg faktisk en del andre ting som jeg godt kunne tænke mig at få købt mig, det er nok bare ikke så tit at valget faldet på et byggemarked når jeg tænker shopping, men jeg kan da se på det hele at jeg burde overveje at lægge vejen forbi ..
Bla. har jeg meget længe godt kunne tænke mig en loftlem som, når den åbnes har en stige indbygget, istedet bruger vi en ganske alm stige til at komme op på loftet med, hvilke har resulteret i at jeg i de 9 år vi har boet her ALDRIG har været oppe på loftet, da jeg har en vis skræk for stiger, men jeg er sikker på at denne ville kunne afhjælpe da det virker som en trappe...
En anden drøm er nye klinker i entreen, der var også nogle stykker jeg syntes ret godt om ...

Så det kan være at jeg skal til at lægge en anderledes shoppestrategi fremover, der er da ihvertfald noget der lokker i xl-byg

 Se nu der, det er da super smart .....
Gitte

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med xl-byg.

2 kommentarer: