torsdag den 8. august 2013

Sommerferie, operation, oplevelser og afslapning.

Denne sommer har været lidt anderledes end normalt, Pelle har desværre fået en diskoprolaps så en operation stod på listen over ting der skulle ske denne sommer, ikke det sjoveste at have på listen, men i den grad en nødvendighed, operationen er nu overstået og vellykket, nu venter der bare mange uger med afslapning og genoptræning for hans vedkommende, for mit vedkommende venter en periode hvor der bliver fuld fart på, men det skal nok gå, jeg kan jo ikke nå mere end jeg kan. :-)
Ungerne har holdt ferie siden 28 juni og starter først igen 14 august en dejlig lang ferie hvor de har været sammen 24-7 de har hygget sig langt det meste af tiden og så har de selvfølgelig haft deres kampe der hører sig til når man går op og ned af hinanden så lang tid.. Heldigvis har vi jo haft en drømmeferie når det kommer til vejret så badebassinet har været favorit legepladsen sommeren over, og så har den stået på lidt ture rundt omkring.
Jeg har ikke holdt ferielukket i shoppen så jeg har arbejdet løbende hele ferien, og så har det været skønt at kunne sidde og sy bestillinger udenfor i haven, det gør det super fedt at arbejde og igen en af de store fordele ved at være sin egen chef  :-)
Men nu en masse billeder af sommeren her hos os.Sebastian og jeg havde en loppebod på havnen i Odense på en meget varm dag ......Billederne er blandet fra ferien, men vi har bla. været inde og se H.C. Andersens skuespil inde i Odense , vi har besøgt langelandsfortet og så er der billeder fra haven i løbet af sommeren.
Der er også blevet lavet en del nyt tøj til shoppen med det kan få et indlæg for sig selv på et andet tidspunkt.
Inden længe starter et nyt kapitel, Christian skal starte i skole og en hverdag skal igang igen pu ha det bliver en hård overgang fra en skøn ferie...
Gitte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar