fredag den 5. juli 2013

Noget nyt spændende for min lille virksomhed.


Jeg er blevet kontaktet af Helle fra Mælkechokolade.dk da hun gerne ville forhandle mit tøjmærke..
Vi fik snakket sammen og skrevet lidt sammen og så var der en aftale i hus, så nu forhandles mit mærke iea-ea altså hos mælkechokolade.
Jeg syntes stadig det er en underlig fornemmelse at se mit tøj hos andre, det er jo nærmest som om jeg har mine føelser hængene i hvert stykke tøj.
Men samtidig også en dejlig fornemmelse at andre også kan lide det jeg laver...
Det er sjovt at se hvordan der hele tiden kommer en udvikling i firmaet, og nogle af disse ting havde jeg slet ikke regnet med da jeg startede op for lidt over et år siden, men super fedt når der løbende kommer nye tiltag..... Jeg har stadig massere af drømme og ideer, og jeg prøver på bedste vis at føre tingene ud i livet, og det er der hvor jeg godt kan mærke at det altså KUN er mig til at gøre alle disse ting... Så tingene må ske i det tempo det kan når jeg nu kun er mig.. :-)
Her et lille kig på mine ting.


I min egen webshop iea-ea.dk ligger der efterhånden også rigtig mange varer til salg  og endnu flere er på vej... Kig ind

Gitte

3 kommentarer:

 1. Hej Gitte - Du er bare så mega sej - stort tillykke. Vil du hjælpe mig? Jeg har endelig fået startet Westmose på Facebook hvordan får jeg den fine boks du har i højre side ind på bloggen?

  Knus Mette

  SvarSlet
 2. 1000 tak Mette... jeg vil gerne hjælpe med at få facebook på bloggen, jeg har været ind at syntes godt om :-) Rigtig fin side..
  Jeg brugte denne side https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/
  Så kopierede jeg koden og satte den ind på bloggen under layout/ html koder og så lå den derinde
  hvis det driller så kan du bare lige skrive
  Håber det kan bruges
  knus Gitte

  SvarSlet
 3. Tak Gitte - det driller lidt prøv at kig på min blog jeg ville gerne have 2 eller 3 rækker men kan ikke lige gennemskue i koden hvor det sker. Bredden har jeg ændret fra 450 til 150 da jeg ikke har for meget plads at gøre godt med. Men tak søde Gitte :-)

  SvarSlet