onsdag den 23. januar 2013

Hvem er vi egentlig bag facaden ?

Mange gange når man på en eller anden måde kommer frem til en blog, som fanger ens interesse, syntes jeg det er sjovt også at finde ud af, hvem der egentlig sidder der bag skærmen og trykker alle de ord ind, som vi andre sidder og læser.
Jeg kan rigtig godt lide de bloggere der har en lille fortælling om hvem de er, på en eller anden måde giver indlæggende mere mening ( det kan også være at det bare er mig, men jeg tror der er mange derude der har det sådan)
Tit er det vi viser frem også den fin polerede del af vores liv, selvfølgelig med undtagelser af og til..
Hvor mange af os har ikke tit kastet alt rodet uden for kameraets linse, for at tage et billede af noget vi godt kan lide ved vores hjem, og på den måde, ser vi vel også selv skønheden frem for rodet, så må vi tage rodet en anden dag. Eller billeder af vores skønne unger hvor de smiler og ser glade ud, for at de 5 min. senere er små djævle der kan drive et hvet voksent menneske op på et kogepunkt, og hvor vi ikke lige står klar med et kamera for at forevige dette fuldstændige rødglødende barneansigt, der på 5. min. skriger over at de ikke liiiige må noget de baaaare så gerne vil......
Vi kender det nok alle, og det er nok derfor vi ikke "gider" blogge om det, men istedet for vælge at blogge om de ting vi godt kan li´, vores glade smilende børn, vores hjem der stråler, eller om det nye skøønnnne indkøb vi lige har gjort...
Derfor syntes jeg det kunne være meget sjovt at fortælle lidt om vores skævheder, de ikke så perfekte sider, eller generalt de ting vi MEGET sjældent lufter på bloggen...  Har i lyst til at være med, til den upolerede sandhed, som på ingen måder gør os til dårligere mennesker men nok bare menneskelig....
Jeg vil gerne lægge ud...

# Jeg har i alt for mange år bidt mine negle, så jeg tit har været så flov over at vise mine hænder frem..
 Jeg har dog ikke bidt negle siden nytår, hvilke jeg er pave stolt over..

# Jeg er rigtig god til at få skubbet mange ting ud i fremtiden, bare fordi jeg ikke lige gider... jeg hader tit mig selv for det og jeg prøver at arbejde på det.

# Jeg er bestemt ikke en person der elsker at stå i køkkenet, så  jeg må nok tilstå at der 1-2 gange om ugen bliver severet rugbrød til aftensmad.. men hey ungerne er vilde med det og det hjælper lidt på min dårlige samvittighed over endnu engang ikke har lavet varm mad...

# Jeg er stædig som bare pokker, og nok rigtig dårlig til at indrømme hvis jeg tog fejl.

# jeg har en form for støvsugevanvid, det er ikke unormalt at jeg støvsuger 2-3 gange om dagen, specielt efter vi har fået trægul,  har tit overvejet om man ikke kunne få en støvsuger der kunne sidde permenent på ryggen i løbet af dagen.

# Jeg er perfektionistisk når det kommer til mit arbejde, og jeg har svært ved at "give op" når det kommer til noget jeg ikke kan finde ud af, så svært at det kan være det sidste jeg tænker på, inden jeg lukker mine øjne om aftenen, jeg kunne rigtig godt tænke mig at kunne "give slip"

# Jeg kan få helt kriblen i fingerne, hvis jeg syntes det tøj min kære mand har fundet frem til ungerne, ikke passer sammen og jeg skal nok finde en undskyldning for at få de dele skiftet ud jeg ikke syntes passer til hinanden, i midt hoved SKAL sokker fx passe til resten af tøjet.. Tit tænker jeg bagefter " så ta´det da roligt Gitte"

#Jeg kan nogle gange ta mig selv i at "skændes" med mine unger, hvor det nærmest er mig der bliver 5 år igen, og står og stamper i gulvet, skide pinligt, med den pure sandhed .

# desværre har jeg aldrig fået taget et kørekort, jeg ville egentlig gerne have et, men har slet ikke lyst til at komme igang, tror det er i frygt for gang på gang at dumpe fordi jeg er et nervevrag når jeg bliver sat bag et rat, eller måske tanken om at sidde i et teorilokale og være ca. 14-15 år ældre end de fleste der sidder der, og ligne en "bølle" der skal op og generhverve et mistet kørekort...
hmmmm er selv i tvivl om jeg ender på olle kolle uden nogen sinde at have kørt bil.

# Jeg kan slet ikke have at det roder på køkkenbordet, alt skal væk, så det kun er de ting der SKAL være der der står tilbage. Hvilke tit gør at jeg går ud og rydder op når manden har ordnet køkken. Jeg er ikke stolt af det, men jeg kan ikke lade være....

Det var en bid af de ting, der kommer frem når jeg tænker mærkelige/skæve/flove ting ved mig selv...
Så nu har i da fået et andet indblik af mig end lige de ting der bliver vist frem på bloggen...
Så næste gang i læser om endnu en af mine skønne cykelture ned for at hente børn (glade selvfølgelig) så ved i at det er fordi at jeg desværre ikke har et kørekort så jeg i -10 grader er nød til at cykle....
Så i den anledning skal i få et billede af min livsnerve, der transportere mig frem og tilbage.. ( selvfølgelig kun med glade/trætte børn i )



Jeg prøver da på at få rugbrød til at se spændende ud .......




Og her er så jeg, ( på tøsetur med en veninde)

Har i lyst til at lege lidt med, så skriv gerne en kommentar og link til jeres indlæg så vil jeg gerne læse med og se at det ikke kun er mig der har mine " underlige menneskelige sider...

Gitte

7 kommentarer:

  1. Mega fedt indlæg, jeg vil helt sikkert lave sådan et indlæg når tiden lige er der. Men du er altid velkommen til at tage et smut forbi min blog, hvis du har lyst:-)

    SvarSlet
  2. Hehe, sikke nogen skønne billeder og ikke mindste nogle rigtig gode punkter, ja du har jo lidt ret, vi vil helst vise os fra den pæne side, - for der er den igen -(en af mine svagheder) hvad nu hvis de andre dømmer os på rodet, de umulige unger, vasketøjet der stadig ligger på bordet - (og egentlig har lagt der siden sidste tirsdag)... Men ja nu er tiden måske inde til at vise at ingen er perfekte - måske skulle man lave en uge i blogland der hedder noget med: Vis os dit vidunderlige og helt naturlige liv, - Em stund i kaosset !!! Jeg vil gerne lave et indlæg i løbet af denne eller næste uge..

    VH Rikke

    SvarSlet
  3. Tak for et fint indlæg- jeg tror der er mange forskellige måder at blogge- da jeg startede i 2006 læste jeg blogge der viste strikkede eller syede ting frem- og det gør jeg stadig- at de mennesker der så laver de ting har liv som jeg synes det er fedt at følge med i er bare dejligt- men blogge med mange ord har altid talt mest til mig- men jeg tror det handler meget om man er visuel eller "ord/læse" indrettet i hovedet- det ses også på mit hjem- hvor aviser og bøger fylder og er vigtigere end orden og lækker brugskunst- og på bloggen vil jeg hellere af med ordene og vise et dårligt foto/noget grimt end at beholde indlægget i mit hovede- det giver bare ikke så mange læsere på lækkerhedskontoen- men så behøver jeg heller ikke præstere hver gang- men kan blogge fordi det er hyggeligt at kommunikere med de faste læsere... Håber flere vil tage dit forslag op! Jeg kunne da godt tænke på et par ting jeg nødigt fortæller hverken på bloggen eller IRL..

    SvarSlet
  4. Hvor dejligt befriende at turde vise den mindre kønne side af tilværelsen. Vil helt sikkert lave et tilsvarende indlæg. :)

    SvarSlet
  5. Skønt indlæg! Er især ret vild med den der med støvsugeren. Elsker at høre om andre folks "små" særheder .... Det er så skønt at vide noget om andres måder at være på, fordi det giver sådan en god forståelse af hinanden ;-)

    SvarSlet
  6. Jeg er helt klart også gladest for de blogs hvor der står lidt om skribenten - det gør bloggeren lidt mere virkelig, og det er rart med en person man kan forholde sig til.

    Jeg skrev d. 31.12.12 10 ting om mig, læs gerne med her: http://evamab.blogspot.dk/2012/12/10-knap-sa-hurtige-om-mig.html

    /Eva-Maria

    SvarSlet
  7. Hvor er det dog et dejligt indlæg, uden skjulte ting, men åbent. Må klart gære kunsten efter, for tror som du skriver vi alle kender til det :)

    SvarSlet