lørdag den 6. juli 2013

Hvordan opstod navnene ??

Da jeg for nogle år tilbage begyndte at sy, var det udelukkende til vores egne skuffer og skabe, så derfor var det dengang uden betydning om der sad et lille mærke med et navn på tøjet.
Nu her en bid år senere har hele syuniverset taget en drejning, og det er ikke længere kun til vores egne skuffer.. Derfor er det jo så også vigtigt at der sidder et lille mærke på tøjet, og så startede den lille "leg" hvad pokker skulle mit mærke hedde ???
Jeg syntes at det skulle have noget med mig at gøre, så det ikke bare blev et "tilfældigt" navn som ikke havde nogen speciel betydning for mig, Det syntes jeg så gjore det hele meget sværere, for jeg har aldrig haft noget kælenavn eller noget i den stil,  samtidig ville jeg heller ikke have det skulle være for langt det måtte heller ikke indeholde Æ Ø Å hvilke gør det sværere at taste sig frem til på nettet... ja der var efterhånden mange ting det ikke måtte være eller indeholde...
Men midt i mit lille tanke univers dukkede navnet op..... iea-ea .
Bag iea-ea ligger en lille fin historie om mig, for iea-ea ER mig....
Jeg er døbt Gitte Madsen, men da jeg var lille kaldte jeg mig selv iea ea asse  det må have været det, jeg selv troede jeg hed, ikke at det er tæt på,  med i mit hoved var det bare mit navn.
Jeg må have været overbevist om at det var Gitte Madsen jeg sagde...
Men ihvertfald var det navnet der blev mit valg til mærke, og efter at have googlet frem og tilbage for at konstatere at der ikke kom noget frem med den stavemåde ja så gav det sig selv...
Dog valgte jeg at fjerne asse  da jeg ikke lige just syntes det var på sin plads at have med ( det kunne også lede hen på mange andre "spændende ting " hvis det blev googlet.... :-)
Men således endte mit mærke med at hedde  iea-ea....


Jeg ved at der er mange af jer derude som også har et mærke i bruger i forbindelse med jeres ting i laver, og jeg syntes det kunne være meget sjovt at høre hvorfor i har valgt det navn i bruger.
Så hvis i har lyst må i meget gerne ligge et link til jeres blog.
God weekend derude i blogland

Gitte  ( iea-ea asse )

2 kommentarer:

  1. Min blog madeby-helena.blogspot.com har jeg valgt skal hedde netop dette fordi, jeg er kreativ med stort set alt, hvilket også afspejler min blog og samtidig ville jeg gerne have, at mit navn skulle være med i bloggens navn, fordi jeg synes det klinger så fint til Madeby.
    Du er mer end velkommen til at tage et smut forbi, hvis du ikke allerede kender den ;-)

    SvarSlet
  2. Sjovt, jeg har undret mig over dit mærke-navn. Jeg kan godt høre hvordan 'lyden' er opstået. :-) Jeg skriver 'Lolli's' fordi jeg er blevet kaldt Lolli. Det første engelske ord jeg lærte var 'lollipop' og det var min moster der lærte mig det. Efterfølgende kaldte hun mig dette og flere har fulgt trop. Så vær gang jeg sætter et mærke i tøjet husker jeg den dag på græsplænen for 25 år siden hvor min moster lærte mig engelsk! :-)

    SvarSlet