mandag den 25. marts 2013

Trendsales # 9

Så er det igen tid til et trendsales indlæg, denne gang med en lidt anderledes dagsorden, og pt. det sværeste indlæg at jeg har skrevet eller måske det nemmeste.. Det kan jeg ikke rigtig finde ud af, grunden er at det denne gang skal været et indlæg uden et direkte overordnet emne, men et "du vælger selv emne"
Det er virkelig svært da der er så ufattelig mange lækkerier inde på trendsales, både de kendte mærker men så sandelig også alle de ting dygtige mennesker der sidder hjemme og laver ting selv og sælger derinde..
Men jeg har besluttet at være tro mod mig selv og det jeg som udgangspunkt besluttede at mine trendsales indlæg skulle omhandle ( i det omfang det var muligt) nemlig om de hjemme lavede ting, jeg har derfor denne gang fundet nogle forskellige lækkerier der er funder under "eget desigt"
Her får i lige en omgang billeder af det jeg har fundet som jeg selv syntes er rigtig fine
I kan læse meget mere om Trendsales  på linket, og ellers så kan i da bruge påsken på at se om i kan lave nogle gode handler derinde, jeg syntes ihvertfald at der er rigtig meget lækkert derinde.
Jeg har selv fundet er del derinde jeg gerne ville have fingrene i...

Gitte


1 kommentar: