torsdag den 20. september 2012

En lille bunke pixi etuier


Jeg havde lovet min svigerinde at lave nogle præmier, til min nieces børnehave, der skal have tombola i børnehaven imorgen. Det er et arrangement for både forældre og børn hvor de så kan købe nogle lodder og vinde nogle præmier, pengene går så til nogle af de ting de ønsker sig i børnehaven.
Men jeg havde så lovet at få lavet nogle pixi etuier som kunne bruges som gevinst.
5 stk blev det til, så nu må vi se om folk kan bruge dem, men de fleste børn har vel et par pixibøger liggende.. :-)
Her en omgang billede spam af dem.

Ugen her er ellers gået med at få syet nogle drengebukser, og enkelt par pigebukser har også sneget sig ind.. ( ny model der skulle afprøves ) 
Og så er der ellers lagt en pokkers masse vare ind på trendsales, det trækker virkelig tænder ud, det tager en evighed, men rart når det så endelig er gjort..  Endnu mere rart er det så at se at bunkerne og poserne skrumper ind af brugt tøj, selvom jeg jo godt ved at det kun er indtil næste gang jeg rydder ud i de lidt for fyldte skuffer.... 
Resten af aftnen vil jeg befinde mig bag symaskinen, da jeg har lovet Sebastian et par bukser ( hans bestilling lød således : de skal være ligesom de andre du lige har lavet, og så skal jeg have dem på imorgen tidlig, for vi skal jo til fødselsdag efter skole.......   Godt så  jamen jeg skulle da heller ikke sidde at kede mig iaften.... Nix.. så nu vil jeg altså få syet et par bukser.
Gitte

3 kommentarer:

 1. Sikke en fin samling - dejligt med billedspam. Håber de vindende børn vil glædes over deres unika-pixi-etui:)

  SvarSlet
 2. Hvor er de altså fine ... Sådan nogle skal jeg have skrevet på krea-listen, sammen med sådan en lille "bil-taske", hvor man kan tage 5-6 biler med sig på farten ;-)

  SvarSlet
 3. Sikke søde etuier!
  Sødt af dig at lave gaver til formålet :).

  SvarSlet