lørdag den 25. august 2012

Drengeværelset før og efter..

Som jeg tidligere nævnte i dette indlæg fik vi tæppet taget af i stuen efter vi kom hjem fra ferie, det er jeg super glad for, badeværelset har også fået lidt forandringer, da vi ikke længere havde brug for vores puslebord of derfor smed det ud,  gangen er der i den grad blevet tømt ud i.. jeg elsker alle disse forandringer hjemme, og tror aldrig jeg bliver sådan helt færdig, der er altid liiiige et eller andet..
Og det gik så ud over drengenes værelse igår... Ligesom i stuen blev tæppet også lagt på inde på værelset, da vores ælste var baby.. Det har været rigtig rart at have på, det har godt lunet inde på værelset, men efter ca 7 års daglig slid  havde det vist tjent sin pligt, og havde efterhånden også fået en del slid og pletter.
Nu skulle det af, og samtidig trængte alt legetøjet til en seriøs gennemtjekning..
Så fra formiddag gik pelle og jeg agurk derinde, dejligt nemt når alle ungerne var afsted..
Værelset blev tømt ind i stuen, hold da op der var meget, og en smule uoverskueligt når vi stod og kiggede på det.
Men af kom tæppet og en grundig gulvvask var alt der skulle til så var gulvet så fint som nyt, fantastisk, det er jo lidt spændende at se hvordan det ser ud efter 7 år med tæppe !!!!!
ALT legetøj blev soteret, der blev smidt ud med grov hånd og derefter sat pænt på plads, så det passede til børnefingerne, og til deres overblik..
her en omgang før og efter billeder
Sebastian kom hjem fra skole undervejs i projektet og fandt en lille "hule" hvor han kunne lege lidt imens vi fik styr på det hele..
Jeg er rigtig tilfreds med hvordan det kom til at se ud, nu mangler vi bare noget på væggene,nogle puder til sengen jeg selv syer, samt et par runde måtter til gulvet og evt. lidt tapet derinde.. men der er ihvertfald styr på hvor alting skal være, så ingen undskyldning for ikke at kunne rydde op.
God weekend derude.
Gitte

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det fint ud. På vores liste står der helt sikkert også fornyelse af drengeværelse. Lækkert at få lidt inspiration, da vi også har smidt et gulvtæppe ud - desværre var der grim kork underneden, som jeg går og bilder mig selv ind at man snildt kan male ...????
    Ha' en dejlig lørdag :-)

    SvarSlet
  2. det ser rigtig godt ud, dejligt med opbevaringsplads til alle sagerne så de har en plads, det ønsker jeg mig også til nadjas værelse :)

    SvarSlet