torsdag den 26. april 2012

Der arbejdes......

Onsdagen gik med at lave nederdele, have mange gæster,  vaske tøj, finde ud af at fjernvarmen for 3 dag ikke virkede, ( meget kolde bade) have håndværker, ( for at finde ud af at varmen stadig ikke virker )
lave mad, rydde op, osv osv... Bare en af de dage der flyver derud af...
Men jeg fik dog alligevel 4 skønne nederdele færdige..
Dagen idag startede med den selvanlige morgen rutine, for derefter få besøg af endnu en håndværker, der i sidste ende gav os det varme vand tilbage..... HURRA FOR FJERNVARME !!!!!!
Så jeg ser frem til et meget langt VARMT bad i aften... Det har været savnet..
Men her kommer en del billeder af de færdige nederdele, de er lidt sjovere at vise frem end en håndværker der ligger begravet inde i et skab, med pandelygte..Til trods for at han er min helt idag !!!


Nu vil jeg finde lidt frem der kan syes iaften, og så skal der oprettes nye annoncer på amio, så inden jeg ser mig om er endnu en dag væk..

6 kommentarer:

 1. Hvor er de bare flotte!! Må jeg spørge, ser at du laver en stikning i ribben, er det bare med helt almindelig "lige-ud" syning? Det ødelægger ikke strækket? Det giver bare et flottere finish, men jeg har aldrig turde gøre det. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hej og tak for de fine ord... :-) det er en alm stikning jeg laver ved ribben, den ødelægger ikke strækket, jeg gør det for at lave en fin samling og for at markere midt bag tydeligt.. jeg er ihvertfald ret glad for den " afslutning" og den er stadig super flot efter mange vaske
   Gitte

   Slet
 2. Rigtig fine nederdele.

  Totalt æv at fjernvarmen ikke virkede.. Vi skifter til fjernvarme inden længe - håber dælme det virker, ALTID.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak....
   vi har heller aldrig haft problemer med fjernvarme før, men der har været noget gravearbejde i vores vænge der nok har haft en påvirkning på det....
   Selvom de ikke mener at det skulle have indflydelse... men det skal de jo sige, det er altid lidt nemmere at kaste det over på noget andet..
   men det virker nu og varmt vand er igen en fast del af hverdagen, og det må det meget gerne blive ved at være :-)

   Slet
 3. Meget fine nederdele.

  Må jeg spørge til fremgangsmåden på dine tittekanter på lommerne? Bruger du foer stof på bagsiden for at sy dem på eller?

  mvh Malou

  SvarSlet
  Svar
  1. mage tak, jeg laver lommerne på begge måder både med foerstof og uden..
   jeg syr altid lommen færdig før den kommer på buksen eller nederdelen. når den er færdig, syer jeg den fast på med en stikning meget tæt ved tittekanten, på den måde sidder den fast på stoffet, og så bliver den så også syet fast i sidensyningen...
   håber det giver mening
   Gitte

   Slet