onsdag den 16. februar 2011

Hvor er min baby blevet af ??

Dagen idag har været dejlig stille, drengene har været afsted i børnehave, og pelle har været hjemme idag så vi har været 2 om Frederikke, dejligt med ekstra hænder...  Men desværre skulle der lige være lidt drama, kan det næsten undgåes med 3 aktive unger i huset.
Frederikke gik jo allerede da hun var 9 mdr, og efterhånden mestre hun kunsten ret godt, men idag glemte hun vist hvor vigtig 10 cm. kan være...  hun troede at sendekanten var lige ved hånden, men nej istedet ramte hun sengekanten med øjet  AV AV  alene lyden af det bumb, kan få det til at gyse i mig.. mig ind og samle hende op og se hvor stor skaden er,  men øv hun havde fået en lille flænge ved øjet, men hold da op det bløder, også når det bliver blandet op med den flod af tårer der af gode grunde kommer væltende ud af øjnene... men efter et par min. stopper det med at bløde ...MEN velkommen til et fantastisk blåt øje... men gudskelov glemte hun hurtigt at om det igen..
Her til aften skulle vi til møde på skolen hvor Sebastian skal starte til aug.  fin fin skole og en skøn fornemmelse at jeg kendte rigtig mange af forældrene, de er også mange fra hans børnehave der skal gå på samme skole, så det kan næsten ikke lade sig gøre, at han ikke kommer i klasse med nogle han kender..
Men det er en underlig fornemmelse at sidde der og lytte til lærerne og vide at om næsten ingen tid så er det dem min "lille" dreng skal være hos hver dag..  Jeg kan ikke lade være med at sidde og tænke tilbage og spørge mig selv.... HVOR BLEV MIN LILLE BABY AF ????  han var her jo lige før ...

Men alt i alt en god aften med mange informationer, og en god mavefornemmelse da vi gik derfra, og det må vel være det vigtigste ik?

Gitte

og inden man ser sig om så er de 2 andre også store uha...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar