søndag den 20. oktober 2013

Efterårets malerlyst er kommet.

Hvert år når efteråret melder sin ankomst, så melder  malertrangen sig på hos mig...
Jeg er sikker på at det har noget at gøre med at vi trækker os indenfor og ikke længere bruger uderummet som vores primære opholdssted...
Der er jo årstiden som indbyder til indehygge med sterinlys og lune tæpper i sofaen..
Jeg er sikker på at det er derfor at jeg hvert efterår får lyst til at få malet hele huset, vi kommer ind og ser at det hele bare trænger til en omgang opfriskning på væggene, sidste års sterinlys tid sidder i væggene og det ses jo i den grad, nu hvor vi bruger huset meget mere..
Jeg kan bedst lide de hvide farver til væggene herhjemme, da jeg syntes at det giver lys og luft, og så vil jeg hellere have ting stående som har en masse kulør i sig.
Vi havde i vores gamle lejlighed creme farve på væggene, det var jeg ganske glad for, men jeg syntes bare at de hvide farver passer bedre til det hus vi bor i nu..
Jeg elsker at male og ser det ikke som noget besværligt, nærmere som noget ganske hyggeligt..
Det eneste jeg godt kunne springe over er klarrengøringen inden jeg starter med at male ...
Men selvom valget falder på hvid maling, så elsker jeg at se på farvekort, der findes jo så ufattelig mange flotte farver...

Jeg har prøvet rigtig mange forskellige mærker af maling og der er virkelig stor forskel på kvaliteten og det er i den grad mærkbart når man kommer igang.. det er virkelig irriterende når man ikke har fået købt ordenlig maling og stadig ikke syntes at den er dækkende efter 2 omgang.   øv bøv..
Inden på denne side, malerlager.dk/ har de et kæmpe udvalg af ALT hvad der skal bruges når der skal males, og ikke mindst en masse gode tips til at komme godt igang med malerarbejdet de har
kvalitetsmaling online  og ALT hvad der ellers skal bruges..
Jeg har selv brugt denne maling her til vores trælofter og jeg kan kun anbefale den, den giver et super flot resultat..
Et af de projekter jeg også gerne vil have ordnet, er 2 stk børnestole vi har i køkkenet, de trænger til en omgang maling og jeg tror jeg vil prøve at hoppe ombord i spraymalingens univers.. også her har malerlager et stort udvalg og samtidig syntes jeg at det er gode priser de tilbyder tingene til ..
 Og så er der ingen tvivl om at jeg fremover kaster mig over spraymaling når det kommer til vores radiatorer,
det er pt det kedeligste og det der er sværest at få pæneste syntes jeg.
Nu er det bare at få læst nogle af deres gode tips, til at få købt de helt rigtige matrialer, så jeg ikke skal stå i en situation hvor man gør det sværere end det behøver at være..
Men ihvertfald er http://www.malerlager.dk/ værd at kigge forbi hvis du også godt kan lide at få frisket hjemme op eller skal igang med en større ændring af hjemmet

God arbejdslyst  
Gitte


Dette indlæg er sponsoreret men alle ord og meninger er mine egne 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar