fredag den 5. april 2013

Alene med ungerne.....

De sidste 4 dage har jeg været alene hjemme med ungerne, manden har vi sendt afsted på kursus i forbindelse med hans nye job.
Men de 4 dage har været alt andent end normalt, for som alle nok er informeret om, så er skolerne jo "lukket" hvilke har betydet at Sebastian ikke har kunne komme i skole.
Det syntes Christian og Frederikke var synd, så de mente bestemt at de skulle holde fri sammen med ham ..
Frederikke ( 3 år)  forsøgte faktisk at overbevise mig om at deres børnehave også var det der lockin.
Så denne uge har jeg været hjemme med alle tre, vi har ikke lavet det store men egentlig bare nydt at være her, vi har dog været ude i haven nu når vejret endelig viser sig fra sin gode side, hvor er det skønt at sidde i en en lille krog og bare mærke solen varme i ansigtet, ungerne fik lige tjekket om klatretræerne stadig kunne bære dem, deres hule er også lige blevet tjekket og ellers har alle køretøjerne været i brug.


Den ene dag havde vi snack severing udenfor, ejjj hvor jeg glæder mig til at kunne sidde og spise udenfor igen, det bliver fantastisk.


Jeg er ikke helt klar over hvad pokker de laver på det sidste billede, men de havde  ihvertfald en plan da jeg var inde at fixe vasketøj, men en ting er sikker og det er at KUN 1 stol stod det rigtige sted, og vi var ikke helt enige om hvem der skulle rydde op da vi gik ind...
Men psss jeg vandt og ungerne ryddede det HELE op selv igen  haha.
Men nu vil vi bare gerne bede om mere forår, så jakkerne kan skiftes ud med lidt mere forårs ligende jakker.. TAK
Idag fredag vender manden hjem igen, det bliver dejligt, og ungerne glæder sig ......
Og mandag tror jeg at det med at børnehaven er " lockin" er overstået, og en lidt mere normal tilstand rammer huset, nu har de også været hjemme i 14 dage... og det er tid til et gensyn med venner og veninder i børnehaven...  Sebastian fortsætter med at være hjemme så længe konflikten står på, og så vil jeg krydse mine fingre for at lærerne og vores børn ikke bliver de store tabere i denne konflikt....
De har virkelig min store sympati.....  


God weekend Gitte

1 kommentar: