torsdag den 17. januar 2013

Her er der fart over januar, en lille status herfra

Bedre sent end aldrig, med et indlæg her på bloggen.
 Der har været sket en masse i det nye år, til trods for at det stadig kun er 17 dage gammelt.
Ja hvor pokker skal jeg starte, vi tager den punkt efter punkt, blandet med lidt billeder som jeg bedst kan li´det.

Året startede ud med alt for lidt søvn efter en super hyggelig nytårsaften, det tog et par dage at hente ind, men det lykkedes :-)


Et indlæg på bloggen må være på sin plads, men blogger vil på ingen måde sammenarbejde med mig, det ender med at jeg klapper skærmen i og fik ikke gjort mere ved det...... først for 2 dage siden fik jg det til at virke igen....

Jeg har brugt min timer herhjemme på at nyde mine julegaver, som kom på plads da alt julepynten kom tilbage på loftet igen,


Det dyreste punkt på januarslisten må nok være at vores bil ikke kunne mere, stakkes blå Maren måtte lade livet da hun næppe på nogle tænkelige måder ville gå gennem et syn næste månede.
Hun måtte derfor forlade vores familie til fordel for en ny model.
Men set i bagspejlet har hun faktisk også været en ret dyr dame, så dyr at hun til tider var mere hos mekanikeren end hjemme hos os, til vores store fustration.........
Men vi var så heldige at finde en fin fin bil  4 årige gamle Berlingo som netop er navngivet 007, intet mindre..
Her et afskeds billede af Maren

I søndags blev vi så ramt af et frygteligt uheld herhjemme.
Frederikke fik sat klør 5 på en brandvarm kogeplade, hvilke resulterede i en frygtelig 3.grads forbrænding på 4 fingre, Av det gør helt ondt bare at skrive det, efter et besøg på OUH lå hun med hånden i vand i ca 1 døgn, hun sov såmen med hånden i et lille fad med køligt vand, så snart vi bare ville skifte vandet til trods for at hun sov, vågnede hun op i et skrig, først når hånden var tilbage i vandet sov hun igen.
Her 4 dage senere ser fingrene ganske forfærdelige ud,, og hun har stadig meget ondt, alle fingerspidserne er nu også bare åbne sår så vi måtte en tur til lægen idag og få tjekket op, og skal igen inden længe forbi lægen igen da forbrændingen desværre har ramt ned over 2 fingerled ( hedder det det ? ) så han skal tjekke op på om hun kan strække og bøje sine fingre normalt.... Sikke en omgang stakkels lille pige  ( behøver jeg nævne at hun holder en vis afstand til komfuret )

Ikke nok med det men selv samme søndag blev min ( ikke særlig gamle ) farmor indlagt fordi hun ikke kunne få luft. Hun havde haft lungebetændelse i et stykke tid og det var så bare gået helt galt, så det var nået af et chok, og mandag måtte vi en tur forbi OUH igen, for at se hende
 Hun er heldigvis udskrevet nu  og hjemme hos min farfar igen, men må tage tingene med stor ro..

Jeg har også selv måtte en tur ned med flaget dog tog det kun 2 dage så var jeg klar igen, gudskelov slap jeg heldigt over det. ( her mangler billede, men det vil jeg ikke pine jer med, men hovdet i kummen, så har i en ide )

Men ud over disse ting januar har budt på, har jeg fået arbejdet en del ved både maskinen og tegnebrættet,
jeg har pt. fået gjort 26 stykker tøj klar til shoppen, og ikke mindst til forårsbazaren i marts.
Jeg har så mange lapper papir liggende med forskellige ideer at jeg igår måtte igang med at rydde op i dem, bare for at finde hoved og hale i dem alle. Men  enkelte par af mine tegninger tilbage fra november er kommet gennem maskine og ført ud i livet. Det er sku lækkert.
Her et meget lille kig på lidt af det
Sidst men ikke mindst så har sneen igen ramt nok det meste af danmark, ungerne nyder det, jeg havde nu drømt lidt mere om forår, men det må jeg vist drømme videre om, jeg savner efterhånden lidt lysere dage og lunere tempraturere, men når det så er sagt, så kan jeg nu bedre lide sne end regn og blæst.. sne lyser da landskabet op på den flotteste måde, det er bare så susende koldt når der skal cykles rundt med ungerne .
Det blev vist til et længere indlæg, men nu er det da skrevet...
Gitte

4 kommentarer:

 1. Sikke da en start på det nye år! Blev vild ked af at læse om din lille datters ulykke, det er den slags man altid frygter! Håber at I nu har opbrugt de uheld der er tildelt jer i meget lang tid:-) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. ja der er sket noget, og ja det gør helt ondt på en selv når men ser et så lille menneske der har så ondt, det er også det værste vi har prøvet, jeg håber at det bliver bedre dag for dag, og at det stopper med at gøre ondt på hende... det er i sådan en situation man ville ønske det var en selv det var gået ud over..
   Men vi posektivt fremad og håber ikke at der kommer flere dårlige ting til os
   :-) Gitte

   Slet
 2. Åhhh, det gør helt ondt og læse om hendes hånd. Stakkels pige. Kan godt forstå hun holder lang afstand til komfuret..... Håber hurtigt det heler pænt sammen igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg håber, at jeg aldrig skal opleve det igen, og jeg håber også for hendes skyld at det bliver pænt med tiden, ellers må man sige at hun har fået et evigt minde om at varme kan være farligt... Ej vi håber at hun er så lille at det forsvinder med tiden
   :-) Gitte

   Slet