mandag den 16. september 2013

En bil med plads til mange autostole.

Normalt går jeg på ingen måder op i biler, for mig er det meget firkantet sat op, bare noget der skal kunne starte og køre hver gang...
Farve, form, mærke, diesel, benzin og alle de andre ting der nu er at vælge til og fra når man køber bil...tjaaa  det er sikkert vigtigt, men det er nu ikke det jeg går så frygteligt meget op i ...
Jeg har også været på herrens mark de gange vi efterhånden har været ude at kigge på bil, og her er det at den omvandrende joke træder i kraft... man står det og kigger og sparker lidt på dækket og siger - ja... det er vist da en ganske ok bil .. ( uden  at ane om der overhovdet ligger en motor i bilen.. )
Men de sidste 2 gange vi har købt bil har jeg været igang med at undersøge og undersøge, ikke om bilen kunne køre og om det var en god bil,  men at finde frem til en bil som kunne have 3 autostole på bagsædet..
Se det syntes jeg nu var lidt sjovere.. men jeg blev alligevel overrasket, for der er virkelig mange biler ( selvom det er stationscars der ikke kan have 3 autostole på bagsædet.
De fylder faktisk ret godt sådan 3 stole, så bilmærker der blev søgt på efterhånden mindre og mindre.
Vi havde de krav at der skulle kunne være en barrnevogn i bagagerummet og 3 stole på bagsædet.
Vores valgt faldt på en Renault Scenic.. for den levede op til de ting der var afgørende for at vi kunne være der...

Her er der 2 stk rømer stole 9-18 kg + 15-36 kg.  samt en akta graco med base fra 0-13 kg.


Jeg var virkelig glad for den bil Maren kom hun hurtigt til at hedde...
Hun kørte rigtig mange km. da Pelle arbejde som sælger, men en dag måtte hun give op...
Så hun skule skiftes ud og endnu engang hoppede jeg til tasterne og søgte efter biler der kunne rumme en familie på 5 ..
Denne gang faldt valget på en Citroën Berlingo  den er ikke køn det var vi helt enige om, men den havde alle de ting vi skulle bruge i en bil, og efter den er kommet med os hjem er jeg blevet mere og mere glad for den.. Specielt elsker jeg de 2 skydedøre der er bagi, så ingen dårlige nerver til mig mere nå ungerne skal ind og ud af bilen på små tætte parkeringspladser.
Og så kan den i bagagerummet have en barnevogn stående som ikke skal slåes sammen..
Det er da praktisk......
Da vi kiggede efter biler begge gange brugte jeg bla. biltorvet.dk
Da de har et stort udvalg i brugt biler, og det var det vi kiggede efter...

Vi kiggede bla. også på Renault Scenic bare en nyere model, da den også have alle de ting vores familie gerne ville have i en bil, og så var jeg også lidt glad for ideen om de 7 sæder i bilen... men til allersidst spiller prisen jo også ind når der skal købes bil og derfor faldt valget på Berlingoen...
Men se lige engang med plads til den store familie

Nu skal vi (forhåbenlig) ikke ud og købe bil de næste mange år, men det er meget sjovt at tænke på hvilke krav der skal stilles til vores næste bil, og når der om mange år ikke skal tænkes på autostole ihhh så vil jeg gerne have en lille bil jeg syntes de mange nye små biler er så fine... ..
Nu får vi at se...

Gitte  

(Dette indlæg er sponsoreret med alle ord og holdninger er mine egne)

3 kommentarer:

  1. uhhh ha, hvor jeg også kender problematikken!

    SvarSlet
  2. .... Og her satte vi om fra en station car til en Kia Carnival med 7 sæder :-) Netop så vi kunne få plads til 3 autostole

    SvarSlet
  3. Tro mig - du vil ikke ha' en lille bil næste gang. - Til den tid er dine børn måske teenagere, og det er et HELVEDE med sådan nogen presset sammen på bagsædet.

    SvarSlet