fredag den 17. juni 2011

sommerkjoler, haven, og skønne sommerunger

Der løb tiden vist af med mig,  2 mdr siden sidste indlæg...
Vi nyder sommeren herhjemme, de lune dage bliver tilbragt i haven og om aftnen kan jeg bære 3 udmattede unger ind i seng, det er bare livet...
Men hold da op hvor jeg også bare elsker denne tid på året, jeg kan bruge mange timer på at gå og nusse om mine blomster spille masser af fodbold med ungerne og ellers bare hygge i haven, hvor aftensmaden også bliver spist hvis vejret tillader det.
Mine aftner tilbringer jeg foran min nyindkøbte højt elskede symaskine, jeg købte i maj månede, jeg var så heldig at finde et super tilbud på nettet  hvor jeg fandt maskinen sat 4500 kr ned det er et tilbud jeg kan forholde mig til... maskinen er en Brother cs 8060 og kan absolut anbefales.
Men jeg har også fået syet en sommer kollektion til Frederikke, jeg er bange for at hun ikke når at have det hele på inden sommeren er forbi ... typisk mig men jeg kan slet ikke stoppe når jeg først er kommet igang...
her er et bid af det jeg har fået syet.


Det var da lige en bid af lidt forskelligt.
Sommeren kommer også til at foregå herhjemme i år, og så tager vi på en masse ture og oplever det danske land. Der er rigtig mange ting og steder jeg gerne vil til og se, så vi smører den store madkurv og kører afsted og hvor vi ender fra dag til dag må tiden vise...
Sebastian skal også starte i skole til august, det syntes jeg er lidt vildt, men jeg kan også godt se at han i den grad er klar, han skulle egentlig have været startet sidste sommer men vi mente at 1 år mere i børnehaven ikke ville være dårligt for ham da det kun er 14 dage der skiller ham fra at han egentlig først skulle have være startet i år , da han er fra 17 december 2004..  vi var over og møde hans klasse igår så nu er det blevet meget virkeligt, så inden vi ser os om er det 1. skoledag...uha.
jeg kan da lige vise lidt børne og have hygge...
Vi var også lige lidt uheldige da Christian lige skulle kigge lidt for tæt på en kæp den ene dag, så en tur på skadestuen har vi også været  men vi fik da vores helt egen sørøver med hjem, han klarede det hele ret flot og øjet var heldigvis fint uden skader
Et voldsomt skybrud blev det også til den ene dag, dem det var lige noget for ungerne, for Frederikke var det faktisk første gang hun virkelig skulle ud i regnvejr og hold da helt op hun syntes det var underholdende drengene havde en legekammerat på besøg så de tre drønede frem og tilbage gennem alle vandpytterne så det var 4 børn der bagefter skulle have skiftet tøj fra inderst til yderst med de havde det sjovt.
jeg vil slutte af for denne gang og vil se om ikke indlægene kan blive lidt hyppigere end hver 2. mdr..
Gitte

3 kommentarer:

 1. Dejligt med nyt fra Odense :-) Det ser bare SÅ hyggeligt ud. - I skal da forbi os på jeres sommertur ikke....vi skal nok sørge for 7 trætte børn efter sådan et besøg....:-)

  Hold nu op hvor er du produktiv - mine piger har slet slet ikke så meget af mit tøj (men det skal der laves om på). Hvor ser det bare godt ud og du er da sindssyg god til at sy - imponeret :-)

  Ja skolen er et nyt og spændende kapitel - Emil har en uge tilbage i 0. klasse. Han elsker skolen, lektier, de mange fødselsdage og arrangementer - ja hele pakken - så glæd jer :-)

  GODT der ikke skete noget med Christians øje - det gav lige et sug i maven åh det lille pus.

  Stort knus og hils
  /Mette

  SvarSlet
 2. Du laver nogle super skønne kjoler!

  SvarSlet
 3. 1000 tak, det varmer altid at høre når andre kan li´det jeg laver.
  Gitte

  SvarSlet